Overgang en vrouwelijk leiderschap

Kom tot volle bloei na je veertigste

Programma: De Zelfverzekerde Vrouwelijke Leider

Activeer in 6 maanden de transformerende kracht van de overgang, maak een einde aan innerlijke onrust en oververmoeidheid, en stap in je authentieke overtuigende en vervullende leiderschap.

 

Herken je jezelf in het onderstaande? Ben jij:

UITGEPUT van jezelf overbelasten in het belang de organisatie, zonder de tijd en het geduld te hebben om je eigen fysieke en emotionele welzijn de aandacht en verzorging te geven die het nodig heeft?

Het BEU machtspelletjes te spelen op je werk, omdat dat gedrag niet bij je past en je er op leegloopt?

Eraan TOE jezelf meer liefde te schenken en authentiek zelfvertrouwen uit te stralen, zonder de controle of prestige te verliezen?

Ervan DOORDRONGEN dat het nu de tijd is om jezelf op de eerste plaats te zetten, afscheid te nemen van deugdzame maskers – thuis en op het werk – en je eigen liefdevolle krachtige stem te uiten in kristalheldere klare taal?

VERLANGEND naar de energie en het gemak die ontstaan als je in lijn met je diepste drijfveren en potentie werkt en leeft?

KLAAR om verbinding te maken met je eigen wijze, energieke en overvloedige vrouwelijke energiestroom?

Hoe zou je je voelen als je in 6 maanden tijd je aangeboren vrouwelijke energie activeert,

zodat je:

🌹 De transformerende energie van de overgang GEBRUIKT als springplank om je energie en vitaliteit te hervinden. Met kracht en visie de liefdevolle controle NEEMT over je carrière en privéleven. Vanaf de daken kunt juichen: ‘Hier ben ik!’

🌹 Je depressieve gedachten, uitstelgedrag en concentratieproblemen OVERWINT, de controle hebt over je leven, thuis en op het werk, en tot rust komt in je lichaam èn je geest.

🌹 Je effectiviteit op het werk VERDRIEDUBBELT terwijl je je team leidt. Evenwichtig, intuïtief en ongekunsteld, zonder schadelijk overdrijven en overwerken.

🌹 Zelfverzekerd, succesvol en onafhankelijk bent, en je mening uitspreekt en opkomt voor waar je in gelooft. Je GESTERKT voelt in wie je werkelijk bent en wat je kunt betekenen voor anderen.

🌹 Je kennis en ervaring VERZILVERT, in lucratieve leiderschapsposities stapt die je oprecht vervullen en energie geven, en je team begeleidt naar de beste versie van zichzelf.

🌹 Je het good-girl syndroom LOSLAAT – waarmee je het toch nooit iedereen naar de zin lijkt te kunnen maken – en de vrouw MANIFESTEERT die met lef opkomt voor haar eigen wensen, behoeftes en verlangens.

🌹 Je BALANS BRENGT tussen jouw vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten zodat je je heel voelt en de krachtige leider belichaamt die je werkelijk bent.

🌹 Je fulltime in FLOW kunt zijn.

“Ik had last van onrust in mijn hoofd. Ik sliep moeilijker. En ik voelde me onzeker. Ik ging heel erg mijn best doen om mezelf te bewijzen. Ik had het idee dat ik onder een vergrootglas lag waardoor ik het kleine meisje werd, ja en amen zei en niet terug durfde te praten of de discussie durfde aan te gaan. In deze valkuil stap ik nu niet meer. Ik heb nu het gevoel dat ik niet wordt geleefd maar dat ik mijn eigen leven leef.

“Tegenwoordig geef ik leiding aan een projectteam. In het begin was het rommelig, ging iedereen zijn eigen gang. Op een gegeven moment begon het te kriebelen en heb ik een streep getrokken: jongens we gaan het anders doen. Achteraf vind ik het grappig dat ik het zo heb gedaan. Ben ik er ook trots op. Ik heb het toch maar voor elkaar gekregen dat het team nu lekker draait.”

Denise R.

Projectteamleider

“Mijn bloeddruk is drastisch lager geworden. Zo laag dat ik geen pillen vanwege de hoge bloeddruk meer hoef te slikken. Ik heb de dingen nu op orde, rust.

“De gesprekken met mijn medewerkers zijn ook heel anders geworden. Als ik nu iets niet wil, kan ik dat op een rustige manier overbrengen, zonder de drammerige bitch-boss te zijn. Zelfs de relatie met mijn man is een stuk beter.

“Ik ben nu gewoon happy. Het overvalt me zelfs dat ik happy kan zijn met helemaal niks doen. Terwijl ik altijd bezig was. Saron is een no nonsense type. Ze gaat gewoon door! Haar energie is krachtig en ze weet waar ze het over heeft. Ze is mijn voorbeeld.” 

Susan Lam

Directeur

“Saron heeft me geholpen een knoop door te hakken, het lukte me tot dan niet om dit zelf te doen.  Dit deed ze door gebruik te maken van verschillende werkvormen en technieken die mij de inzichten opleverden die ik nodig had om het besluit te nemen. Saron is open en eerlijk (ook in haar feedback naar jou), heeft humor en kan oprecht geraakt zijn door jouw emoties. Dit alles bij elkaar maakt haar een erg prettige coach.”

A.E.

“In het proces van oriëntatie op mijn loopbaan kon zij de vinger leggen en waarde toevoegen op een specifiek hiaat in mijn persoonlijke ontwikkeling en kon ik mede door haar aanpak snel flinke slagen maken. Dat bracht versnelling in mijn proces.

“Saron gaat heel praktisch te werk, ze is heel confronterend en direct, warm, krachtig en eerlijk, pakt door. Voor mij was het van belang dat ze mijn vraag serieus nam, mij als volwaardig mens zag en dat ons contact gelijkwaardig was.”

Marion Kramer

“In een heel simpele, maar uiterst doeltreffende oefening bracht ze me in contact met mijn ‘eigen wijsheid, mijn intuïtie’. En ineens was het duidelijk wat ik moest doen. Kristalhelder. En dat gaf rust.”

Nelly de Jong

Waarom met mij samenwerken?

DIT IS WAT IK WIL DAT JE WEET OVER HET NIVEAU VAN MIJN WERK EN HOE IK ANDERS BEN DAN IEDERE ANDERE COACH DIE ER IS.

NIET ELKE COACH:

 

  • is zelf door een diep dal gegaan tijdens de overgangsjaren en daaruit geklommen om gelukkiger, vitaler en succesvoller te zijn dan ooit tevoren.
  • kan haar authentieke waarheid spreken zonder achteraf in een hoekje te gaan liggen sidderen van angst, schuldgevoel of schaamte.
  • heeft tienduizenden uren research, interviews, trainingen en coaching gedaan op het gebied van vrouwelijke kracht, vrouwelijk leiderschap en de evolutionaire betekenis van de overgang die ze graag met jou deelt.
  • zal jouw unieke genialiteit zien en je de steun, liefde, humor en begeleiding geven die je nodig hebt om doorbraken te krijgen, zowel mentaal, emotioneel als spiritueel die je snel naar succesvol vrouwelijk leiderschap brengen terwijl je afscheid neemt van je kwaaltjes.

 

  • is gecertificeerd professioneel coach, healer en aurareader, en in het trotse bezit van het certificaat ‘toegepaste neurowetenschap en vrouwelijke hersen gezondheid’, en heeft meer dan 15 jaar ervaring met het coachen en trainen van vrouwen naar meer energie, daadkracht en zelfvertrouwen in hun werk.
  • heeft meer dan 25 jaar ervaring als schrijver en journalist en kan een goed verhaal op afstand ruiken – ook het jouwe – boven water tillen en jou helpen jouw authentieke manier te vinden om je visie met vertrouwen en duidelijkheid met anderen te delen.

Gesprek van hart tot hart

Mooie vrouw, ben je er klaar voor de positieve, transformerende kracht van de overgang te activeren? Wil je een einde te maken aan innerlijke onrust en oververmoeidheid, en in je authentieke overtuigende en vervullende leiderschap te stappen? Laten we dan met elkaar in gesprek gaan.

Ik nodig je uit voor een weldadig gesprek van hart tot hart!  Aarzel niet, en maak je ook geen zorgen: ik doe niet aan opdringerige verkopen. We onderzoeken samen eerst óf ik je kan helpen. Dan pas kijken we verder. EENVOUDIG. KRACHTIG. PLEZIERIG.

Als je verlangt naar gemak, genieten, zeggingskracht en zingeving, dan is dit iets voor jou. Ik heb een beperkt aantal plekken in mijn agenda, dus wacht niet te lang en boek je gesprek.

Ik kijk naar je uit!

Saron.

 

“Ik had nul energie en haalde geen voldoening meer uit mijn werk. Voor mijn gevoel zat ik al een tijdje op een dood spoor. Ik kwam niet meer vooruit.

“Saron heeft een soort derde oog en is zeer intuïtief. De coaching van haar was erg prettig. Soms ook best confronterend omdat ze het feilloos aanvoelt als je jezelf in de maling loopt te nemen. Oude patronen doorgrondt zij zeer snel.”

Emma

“Het belangrijkste is dat ze me heeft geholpen te ontwarren welke dromen, verwachtingen, normen en waarden nu echt van mezelf zijn, en welke een erfenis van anderen. En dat ik mag kiezen welke ik wil houden en welke niet.”

Caroline van der Laan

“Ik heb me voorheen zo lopen bewijzen, mezelf zo lopen opkloppen om maar iets te zijn als vrouw. Veel van wat ik deed, deed ik vanuit mannelijke energie. Dat betekende voor mij dat ik constant mezelf doelen stelde, heel materialistisch was, op geforceerde kracht werkte, redelijk hard was.

“Ik heb constant geworsteld met de vraag hoe ik flow kan bereiken en niet meer hoef te ploeteren. Jouw training sloot mooi aan op die vraag.

“Waar ik voorheen stopte en gefrustreerd was over dingen die niet lukten, blijf ik nu in de flow hangen en gaat alles meer geleidelijk. Het grappige is dat ik in de afgelopen maanden veel productiever ben geweest dan in die zes maanden ervoor.”

Brigitte Klijn - Van der Velden

“Met de hulp van Saron heb ik veel zelfinzicht gekregen. Ik voelde me benadeeld in waardering en aandacht. Ik dacht erover te gaan solliciteren naar een andere baan. Plezier in werken was ver te zoeken. Mijn baan leverde mij alleen maar stress op.

“Ze heeft mij geleerd hoe ik leiderschap kan nemen over mijn eigen gedachten en gedrag. Hoe ik invloed kan uitoefenen op mijn omgeving waardoor gesprekken nu veel positiever verlopen.

Inmiddels zit ik lekker in mijn vel. Ik heb weer plezier in mijn werk. Ik kan snel negatieve of depressieve gedachten een halt toeroepen. Ik heb veel minder last van stress.”

M.A.

“Ik heb handvatten gekregen om mijn klachten te verminderen en er weer volop voor te gaan. Ik ben gaan solliciteren bij een andere werkgever. Dank je Saron, voor je inzichten. Ik weet zeker dat ik nog een hele leuke tijd in het vooruitzicht heb.”

Mieke Beemsterboer

“Ik schrijf dit met uitzicht op een blauwe Griekse zee vanaf mijn bureau – dit is nu regelmatig een onderdeel van mijn werkomgeving. Dat ik iets wilde veranderen stond vast, toen ik naar Saron ging. Maar hoe, wat – was nog niet duidelijk.

“Gedurende het programma met verschillende oefeningen, het werd overduidelijk dat ik mijn plannen om een deel van het jaar in Griekenland te wonen zeker moest gaan uitvoeren.

“Het was heel fijn om gericht bezig te zijn met wat je ten diepste wilt. Saron vraagt door totdat je bij de kern bent, en dit helpt om de focus te leggen op wat echt belangrijk is. Ik geniet nu van de resultaten, en heb een fijne balans hervonden tussen werk enerzijds en een enorme krachtbron anderzijds.” 

Gerdien M

“Met enige regelmaat heb ik conflicten op mijn werk. Ik herken het niet van mezelf. Ik vind mijn huidige stemming ongemakkelijk. Ik wil verbetering van de huidige situatie. Samen met Saron ga ik aan het werk. Ik krijg scherpe gedachten en praktische instrumenten aangedragen. Ik bestudeer deze, worstel, voer uit en trek lering.

Waar sta ik na 8 maanden? Ik ben meer in balans. Ik heb een nieuwe baan met een cultuur die beter bij mij past. Eén scherpe gedachte van Saron koester ik in het bijzonder: ’tijd is kostbaar’. Werkzaamheden en contacten die niets toevoegen zet ik aan de kant. Het ruimt op. Ik krijg overzicht, rust maar vooral hernieuwde energie.”

Mieke Potters

“Alles werd me teveel. Ik kon niet meer slapen. Ik twijfelde er aan of ik mijn werk nog wilde doen. Privé speelde er het een en ander. Het leek alsof ik de hele wereld op mijn schouders had.

Saron is belangrijk voor me geweest. Het ís niet alleen maar overspannenheid. Er is meer aan de hand. Ze heeft haar vinger op de zere plek gelegd. Ik kon bij haar mezelf zijn. Ik had haar even nodig.”

Brigit

“Met een paar opmerkingen greep Saron me gelijk in mijn kern. Direct, vriendelijk, met humor en begrip. Ze vroeg of ik zo groot was van lichaam omdat ik onbewust veel groter wil zijn in mijn werk, meer verantwoordelijkheid wil dragen, meer leiding wil geven?

“Tegenwoordig zit ik heel lekker in mijn vel, tevreden over mijn (slankere) lijf en heb ik de leidinggevende functie die ik wilde.”

Tanja Westrik