Overgang en Vrouwelijk Leiderschap

 F*ck de hormonen, hoogste tijd om te gaan schitteren!

Kom tot volle bloei na je veertigste

Programma: De Zelfverzekerde Vrouwelijke Leider

Activeer in 6 maanden de transformerende kracht van de overgang, maak een einde aan innerlijke onrust en oververmoeidheid, en stap in je authentieke, overtuigende en vervullende vrouwelijke leiderschap.

Herken je jezelf in het onderstaande? Ben jij:

UITGEPUT van jezelf overbelasten in het belang de organisatie, zonder de tijd en het geduld te hebben om je eigen fysieke en emotionele welzijn de aandacht en verzorging te geven die het nodig heeft?

Het BEU machtspelletjes te spelen op je werk, omdat dat gedrag niet bij je past en je er op leegloopt?

Eraan TOE jezelf meer liefde te schenken en authentiek zelfvertrouwen uit te stralen, zonder de controle of prestige te verliezen?

Ervan DOORDRONGEN dat het nu de tijd is om jezelf op de eerste plaats te zetten, afscheid te nemen van deugdzame maskers – thuis en op het werk – en je eigen liefdevolle krachtige stem te uiten in kristalheldere klare taal?

VERLANGEND naar de energie en het gemak die ontstaan als je in lijn met je diepste drijfveren en potentie werkt en leeft?

KLAAR om verbinding te maken met je eigen wijze, energieke en overvloedige vrouwelijke energiestroom?

Hoe zou je je voelen als je in 6 maanden tijd je aangeboren vrouwelijke energiestroom activeert,

zodat je:

De transformerende energie van de overgang GEBRUIKT om je energie en vitaliteit te hervinden. Met kracht en visie de liefdevolle controle NEEMT over je carrière en privéleven. Vanaf de daken kunt juichen: ‘Ik ben terug! Sterker dan voorheen.’

Je depressieve gedachten, uitstelgedrag en concentratieproblemen OVERWINT, en tot rust komt in je lichaam èn je geest.

Je effectiviteit op het werk gemakkelijk VERDRIEDUBBELT. Evenwichtig, intuïtief en ongekunsteld, zonder schadelijk overdrijven en overwerken.

Je AFSCHEID neemt van het good-girl syndroom en de vrouw MANIFESTEERT die zelfverzekerd, succesvol en onafhankelijk is, en haar mening uitspreekt en opkomt voor waar ze in gelooft. Je GESTERKT voelt in wie je werkelijk bent en wat je kunt betekenen voor anderen.

Je kennis en ervaring VERZILVERT, in leiderschapsposities stapt die je oprecht vervullen en energie geven, en je team begeleidt naar de beste versie van zichzelf.

Je BALANS BRENGT tussen jouw vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten zodat je de krachtige leider belichaamt die je werkelijk bent.

Je fulltime in FLOW kunt zijn.

Hoe ziet het programma eruit:

In 6 modules wordt de aandacht gevestigd op:

 1. Het ontdekken van de diepere drijfveren en het inzetten ervan als richtsnoer voor succesvolle stappen in de carrièreontwikkeling.
 2. De vaardigheid verkrijgen belemmerende overtuigingen te doorbreken en nieuwe, succesvolle strategieën in te zetten waardoor het zelfvertrouwen én het hogere potentieel moeiteloos binnen bereik komen.
 3. Het bewust maken van onbewuste zelfdestructieve strategieën, en het ombuigen ervan in helpende strategieën.
 4. Het leren begrijpen van de eigen genius en de eigen x-factor zodat de eigen carrière-doelen met zo min mogelijk negatieve stress kunnen bereikt.
 5. Het bedreven raken in het zetten van realistische korte- en langetermijndoelen en het lezen van de eigen resultaten, zodat gestaag voorwaarts kan worden bewogen .
 6. Het in balans brengen van hoofd, hart en handen – dat wil zeggen: het in balans brengen van mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten.

Wat krijg je:

6 x 60 min Body, Mind & Soul Awakening Coaching Sessies

6 x 15 min Bewustzijns Reizen (opgenomen)


3 x 15 minuten Emergency Calls.

Ondersteunend Schriftelijk Materiaal: zoals Alles wat je moet weten over de overgang (inclusief toolkit De Magische Overgang met 12 tools), Dagboek De Zelfverzekerde Vrouwelijke leider om dagelijks in te vullen, PDFs met inhoud modules plus opdrachten en Zelfonderzoek en Love-to-do ter voorbereiding op de sessie.

“Ik had last van onrust in mijn hoofd. Ik sliep moeilijker. En ik voelde me onzeker. Ik ging heel erg mijn best doen om mezelf te bewijzen. Ik had het idee dat ik onder een vergrootglas lag waardoor ik het kleine meisje werd, ja en amen zei en niet terug durfde te praten of de discussie durfde aan te gaan. In deze valkuil stap ik nu niet meer. Ik heb nu het gevoel dat ik niet wordt geleefd maar dat ik mijn eigen leven leef.

“Tegenwoordig geef ik leiding aan een projectteam. In het begin was het rommelig, ging iedereen zijn eigen gang. Op een gegeven moment begon het te kriebelen en heb ik een streep getrokken: jongens we gaan het anders doen. Achteraf vind ik het grappig dat ik het zo heb gedaan. Ben ik er ook trots op. Ik heb het toch maar voor elkaar gekregen dat het team nu lekker draait.”

Denise R.

Projectteamleider

“Mijn bloeddruk is drastisch lager geworden. Zo laag dat ik geen pillen vanwege de hoge bloeddruk meer hoef te slikken. Ik heb de dingen nu op orde, rust.

“De gesprekken met mijn medewerkers zijn ook heel anders geworden. Als ik nu iets niet wil, kan ik dat op een rustige manier overbrengen, zonder de drammerige bitch-boss te zijn. Zelfs de relatie met mijn man is een stuk beter.

“Ik ben nu gewoon happy. Het overvalt me zelfs dat ik happy kan zijn met helemaal niks doen. Terwijl ik altijd bezig was. Saron is een no nonsense type. Ze gaat gewoon door! Haar energie is krachtig en ze weet waar ze het over heeft. Ze is mijn voorbeeld.” 

Susan Lam

Directeur

“Saron heeft me geholpen een knoop door te hakken, het lukte me tot dan niet om dit zelf te doen.  Dit deed ze door gebruik te maken van verschillende werkvormen en technieken die mij de inzichten opleverden die ik nodig had om het besluit te nemen. Saron is open en eerlijk (ook in haar feedback naar jou), heeft humor en kan oprecht geraakt zijn door jouw emoties. Dit alles bij elkaar maakt haar een erg prettige coach.”

A.E.

“In het proces van oriëntatie op mijn loopbaan kon zij de vinger leggen en waarde toevoegen op een specifiek hiaat in mijn persoonlijke ontwikkeling en kon ik mede door haar aanpak snel flinke slagen maken. Dat bracht versnelling in mijn proces.

“Saron gaat heel praktisch te werk, ze is heel confronterend en direct, warm, krachtig en eerlijk, pakt door. Voor mij was het van belang dat ze mijn vraag serieus nam, mij als volwaardig mens zag en dat ons contact gelijkwaardig was.”

Marion Kramer

“In een heel simpele, maar uiterst doeltreffende oefening bracht ze me in contact met mijn ‘eigen wijsheid, mijn intuïtie’. En ineens was het duidelijk wat ik moest doen. Kristalhelder. En dat gaf rust.”

Nelly de Jong

Waarom met mij samenwerken?

DIT IS WAT IK graag WIL DAT JE WEET OVER HET NIVEAU VAN MIJN WERK EN HOE IK ANDERS BEN DAN IEDERE ANDERE COACH DIE ER IS.

NIET ELKE COACH:

 • is zelf door een diep dal gegaan tijdens de overgangsjaren en daaruit geklommen om gelukkiger, vitaler en succesvoller te zijn dan ooit tevoren.
 • kan haar authentieke waarheid spreken zonder achteraf last te hebben van angst, schuldgevoel of schaamte.
 • heeft tienduizenden uren research, interviews, trainingen en coaching gedaan op het gebied van vrouwelijke kracht, vrouwelijk leiderschap en de evolutionaire betekenis van de menopauze die ze graag met jou deelt.
 • zal jou je toptalent laten inzien en je de steun, liefde, humor en begeleiding geven die je nodig hebt om successen te boeken, zowel mentaal, emotioneel als spiritueel die je snel naar zelfverzekerd vrouwelijk leiderschap brengen (terwijl je afscheid neemt van je kwaaltjes).
 • is gecertificeerd professioneel coach, healer en aurareader, en in het trotse bezit van het certificaat ‘toegepaste neurowetenschap en vrouwelijke hersen gezondheid’, en heeft meer dan 15 jaar ervaring met het coachen en trainen van vrouwen naar meer energie, daadkracht en zelfvertrouwen in hun werk.
 • heeft meer dan 25 jaar ervaring als schrijver en journalist en kan jouw unieke stem naar boven halen en jou helpen jouw authentieke manier te vinden om je ideeën, meningen en visies met vertrouwen en duidelijkheid met anderen te delen.

Gesprek van hart tot hart

-> Hoe zou je je voelen als je je werk dagelijks met veel plezier, passie en energie kunt doen? Zonder dat je wordt geplaagd door symptomen als vergeetachtigheid, concentratieproblemen, vermoeidheid, depressieve gedachten en toenemende onzekerheid?

-> Hoe zou je je voelen als je kunt genieten van jouw aangeboren manier van leidinggeven? En ervaart dat niet alleen jij zelf, maar ook anderen zich hierdoor gezien, gewaardeerd en gestimuleerd voelen om het beste uit zichzelf te halen?

-> Hoe zou het voor je zijn als je helemaal jezelf kunt zijn, èn de rust en vrijheid voelt om ongecensureerd jouw waarheid te spreken? Of je nu met de CEO communiceert, je levenspartner, collega’s of overbuurvrouw?

Klinkt je dat als muziek in de oren?

Laten we dan met elkaar in gesprek gaan.

Ik nodig je met liefde uit voor een weldadig gesprek, van vrouw tot vrouw, van hart tot hart!  Maak je geen zorgen: ik doe niet aan opdringerige verkopen. We onderzoeken samen eerst óf ik je kan helpen. Dan pas kijken we verder. EENVOUDIG. KRACHTIG. PLEZIERIG.

Je krijgt sowieso mijn gouden strategie naar Zelfverzekerd Vrouwelijk Leiderschap.

Als je verlangt naar gemak, genieten, zeggingskracht en zingeving, dan is dit iets voor jou. Ik heb een beperkt aantal plekken in mijn agenda, dus wacht niet te lang en boek je gesprek.

Ik kijk naar je uit!

 

Saron.

 

“Ik had nul energie en haalde geen voldoening meer uit mijn werk. Voor mijn gevoel zat ik al een tijdje op een dood spoor. Ik kwam niet meer vooruit.

“Saron heeft een soort derde oog en is zeer intuïtief. De coaching van haar was erg prettig. Soms ook best confronterend omdat ze het feilloos aanvoelt als je jezelf in de maling loopt te nemen. Oude patronen doorgrondt zij zeer snel.”

Emma

“Het belangrijkste is dat ze me heeft geholpen te ontwarren welke dromen, verwachtingen, normen en waarden nu echt van mezelf zijn, en welke een erfenis van anderen. En dat ik mag kiezen welke ik wil houden en welke niet.”

Caroline van der Laan

“Ik heb me voorheen zo lopen bewijzen, mezelf zo lopen opkloppen om maar iets te zijn als vrouw. Veel van wat ik deed, deed ik vanuit mannelijke energie. Dat betekende voor mij dat ik constant mezelf doelen stelde, heel materialistisch was, op geforceerde kracht werkte, redelijk hard was.

“Ik heb constant geworsteld met de vraag hoe ik flow kan bereiken en niet meer hoef te ploeteren. Jouw training sloot mooi aan op die vraag.

“Waar ik voorheen stopte en gefrustreerd was over dingen die niet lukten, blijf ik nu in de flow hangen en gaat alles meer geleidelijk. Het grappige is dat ik in de afgelopen maanden veel productiever ben geweest dan in die zes maanden ervoor.”

Brigitte Klijn - Van der Velden

“Met de hulp van Saron heb ik veel zelfinzicht gekregen. Ik voelde me benadeeld in waardering en aandacht. Ik dacht erover te gaan solliciteren naar een andere baan. Plezier in werken was ver te zoeken. Mijn baan leverde mij alleen maar stress op.

“Ze heeft mij geleerd hoe ik leiderschap kan nemen over mijn eigen gedachten en gedrag. Hoe ik invloed kan uitoefenen op mijn omgeving waardoor gesprekken nu veel positiever verlopen.

Inmiddels zit ik lekker in mijn vel. Ik heb weer plezier in mijn werk. Ik kan snel negatieve of depressieve gedachten een halt toeroepen. Ik heb veel minder last van stress.”

M.A.

“Ik heb handvatten gekregen om mijn klachten te verminderen en er weer volop voor te gaan. Ik ben gaan solliciteren bij een andere werkgever. Dank je Saron, voor je inzichten. Ik weet zeker dat ik nog een hele leuke tijd in het vooruitzicht heb.”

Mieke Beemsterboer

“Ik schrijf dit met uitzicht op een blauwe Griekse zee vanaf mijn bureau – dit is nu regelmatig een onderdeel van mijn werkomgeving. Dat ik iets wilde veranderen stond vast, toen ik naar Saron ging. Maar hoe, wat – was nog niet duidelijk.

“Gedurende het programma met verschillende oefeningen, het werd overduidelijk dat ik mijn plannen om een deel van het jaar in Griekenland te wonen zeker moest gaan uitvoeren.

“Het was heel fijn om gericht bezig te zijn met wat je ten diepste wilt. Saron vraagt door totdat je bij de kern bent, en dit helpt om de focus te leggen op wat echt belangrijk is. Ik geniet nu van de resultaten, en heb een fijne balans hervonden tussen werk enerzijds en een enorme krachtbron anderzijds.” 

Gerdien M

“Met enige regelmaat heb ik conflicten op mijn werk. Ik herken het niet van mezelf. Ik vind mijn huidige stemming ongemakkelijk. Ik wil verbetering van de huidige situatie. Samen met Saron ga ik aan het werk. Ik krijg scherpe gedachten en praktische instrumenten aangedragen. Ik bestudeer deze, worstel, voer uit en trek lering.

Waar sta ik na 8 maanden? Ik ben meer in balans. Ik heb een nieuwe baan met een cultuur die beter bij mij past. Eén scherpe gedachte van Saron koester ik in het bijzonder: ’tijd is kostbaar’. Werkzaamheden en contacten die niets toevoegen zet ik aan de kant. Het ruimt op. Ik krijg overzicht, rust maar vooral hernieuwde energie.”

Mieke Potters

Dit programma is bestemd voor jou als:

 • Je wilt jezelf heel graag ONTWIKKELEN en geeft dan ook tijd – je meest waardevolle bezit- aan jezelf door ruimte in je agenda te maken voor het uitvoeren van de diverse opdrachten van dit programma. Zoals bijvoorbeeld het volgen van geleide meditaties en het schrijven in je dagboek. En door GEÏNSPIREERDE stappen te zetten.
 • Je hebt er zin in om meer te leren over kracht van ENERGIEWERK. In hoe dat jou gaat helpen uitstekend voor jezelf te zorgen, qua geestelijke en lichamelijke gezondheid. Zodat je gemakkelijk in de volgende versie van jou kunt stappen.
 • Je verlangt naar een VERVULD en GEPASSIONEERD leven voor jezelf en voor degenen van wie je houdt. Je hebt hogere doelen voor jezelf en de wereld. Daar wil je een bijdrage aan leveren.
 • Je bent BEREID in het ‘onbekende’ te stappen.
 • Je investeert gemakkelijk in jezelf, ook qua geld, en vindt dat vanzelfsprekend omdat je begrijpt dat jij zélf de CEO bent over je eigen werk- en privéleven.
 • Je neemt uiteraard graag de leiding over je eigen TRANSFORMATIEPROCES. Niet vanuit het idee dat er iets aan jou gefixt zou moeten worden en dat dit programma jou moet gaan ‘redden’, maar vanuit het idee dat je je sluimerende groeicapaciteit gaat activeren, cultiveren en superviseren.
 • Je houdt ervan je huidige kennis te VERDIEPEN, en nieuwe (21ste eeuwse) en verloren gewaande kennis op te doen.
 • Je hebt een groot verlangen naar gemak, flow, schoonheid, liefde, overvloed en een diepe VERBONDENHEID met je spirit en de betekenis van jouw bestaan.
 • Je verlangt ernaar de magische, mysterieuze en MANIFESTERENDE kracht in jezelf – het vrouwelijke – beter te leren kennen, te ontwikkelen en te leren erop te vertrouwen.
 • Je zoekt balans tussen je aangeboren (onderontwikkelde) VROUWELIJKE kwaliteiten en je hoogontwikkelde mannelijke kwaliteiten.
 • Je praat graag over de successen die je behaalt met mijn programma omdat je ook andere vrouwelijke professionals haar succes GUNT (sisterhood).

“Alles werd me teveel. Ik kon niet meer slapen. Ik twijfelde er aan of ik mijn werk nog wilde doen. Privé speelde er het een en ander. Het leek alsof ik de hele wereld op mijn schouders had.

Saron is belangrijk voor me geweest. Het ís niet alleen maar overspannenheid. Er is meer aan de hand. Ze heeft haar vinger op de zere plek gelegd. Ik kon bij haar mezelf zijn. Ik had haar even nodig.”

Brigit

“Met een paar opmerkingen greep Saron me gelijk in mijn kern. Direct, vriendelijk, met humor en begrip. Ze vroeg of ik zo groot was van lichaam omdat ik onbewust veel groter wil zijn in mijn werk, meer verantwoordelijkheid wil dragen, meer leiding wil geven?

“Tegenwoordig zit ik heel lekker in mijn vel, tevreden over mijn (slankere) lijf en heb ik de leidinggevende functie die ik wilde.”

Tanja Westrik

Chat
Vragen? Stel ze hier :)
Hallo👋🏽,
Hier Saron Petronilia
Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur me een berichtje. Ik reageer z.s.m.