COACHING EN TRAINING

Particulier

Coachingprogramma

Aanbod persoonlijk Saron

Overgang, Werk en Vrouwelijk Leiderschap

Veel ambitieuze vrouwelijke professionals tussen de 40 en 60 jaar laten zich afleiden door overgangssymptomen.

Ze verzuimen meer, vallen uit en/of stoppen helemaal met werken. Omdat ze dit ‘grote obstakel’, de overgang, niet hebben zien aankomen.

En, omdat ze te weinig kennis en inzicht hebben in de voordelen van deze levensfase. 

Ze kunnen daardoor de verantwoordelijkheid voor hun eigen loopbaan niet meer (blijven) pakken. Terwijl de overgang juist hét moment markeert in een vrouwenleven, om voluit voor haar loopbaan en haar eigen vervulling te gaan.

Precies op het moment dat ze hun top qua kennis en ervaring bereiken.

Is dit voor jou een ongemakkelijke waarheid? Dreig je om te vallen?

Stop met schuldgevoelens, ongemak en schaamte. Wordt een Zelfverzekerde Vrouwelijke leider met mijn coachingsprogramma .

Activeer in 6 maanden de transformerende kracht van de overgang, maak een einde aan innerlijke onrust en oververmoeidheid, en stap in je authentieke overtuigende en vervullende leiderschap.

Aanbod persoonlijk Saron
Aanbod Bedrijven Saron

Bedrijven

Training Grip op Verzuim

GRIP op Verzuim tijdens de overgang

Vrouwen in de overgang zitten in een uitdagende levensfase. Op de werkvloer is dat meetbaar. Er is meer dan gemiddeld ziekteverzuim en arbeidsuitval.

Veel verzuim en uitval kan echter gemakkelijk worden voorkomen ten gunste van werkplezier, duurzame inzetbaarheid en vrouwelijk leiderschap.

Deze training is voor HR-managers en leidinggevenden. Zodat zij medewerksters die last hebben van overgangssymptomen snel kunnen herkennen en faciliteren.

Workshop Overgang en Werk in je bedrijf

Veel vrouwen struikelen in hun loopbaan tijdens de levensfase die de overgang heet. Ze verzuimen meer, vallen uit en/of stoppen helemaal met werken. Omdat ze dit ‘grote obstakel’ niet zien aankomen. En, omdat ze te weinig kennis en inzicht hebben in de voordelen van deze levensfase.  Ze kunnen daardoor de verantwoordelijkheid voor hun eigen loopbaan niet meer (blijven) pakken. Terwijl de overgang juist hét moment markeert in een vrouwenleven, om voluit voor haar loopbaan en haar eigen vervulling te gaan.

 

Deze interactieve lezing/workshop werpt een licht op hormonen, het vrouwelijk brein en de kansen van de overgang.

Chat
Vragen? Stel ze hier :)
Hallo👋🏽,
Hier Saron Petronilia
Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur me een berichtje. Ik reageer z.s.m.