Specialist

Overgang, Werk

& Vrouwelijk Leiderschap

Saron Petronilia is tot in het diepst van haar zijn geïnspireerd door de kracht en de betekenis van de overgang in het leven van ambitieuze vrouwelijke professionals. De overgang moedigt vrouwen aan het leiderschap te nemen over zichzelf, het vrouwelijk leiderschap te omarmen en van betekenis te zijn voor hun omgeving, tot in de bestuurskamer. Wil je hierover het fijne weten voor jezelf?

werken bleek onmogelijk

Onderuit gehaald door de overgang

Ik ben tijdens mijn eigen overgang door een flink dal gegaan, inclusief depressies en gebrek aan zelfwaardering.

Dat ik veel van de overgang afwist, onder andere door honderden interviews met deskundigen, ervaringsdeskundigen en zelfs het schrijven van Alles wat je moet weten over de overgang, heeft me daarvoor niet kunnen behoeden.

De impact van de overgang op werken bleek nog veel groter dan ik had voorzien.

Onwankelbaar tijdens de overgang

Mijn succesvolle weg uit het dal, met levensveranderende stappen, is de basis geworden van mijn aanpak voor ambitieuze vrouwelijke professionals (40-60 jaar) tijdens de overgangsjaren: De Zelfverzekerde Vrouwelijke Leider.  Sindsdien ben ik stabieler, blijer en succesvoller dan ooit. En mijn klanten ook!

De overgang is bedoeld als oogsttijd.
De overgang is niet het moment dat alles minder wordt, maar juist hét moment om in je vrouwelijke leiderschap verder te groeien.

Meer rijpe vrouwen op topposities leidt tot een betere sfeer op de werkvloer en hogere scores op de AEX-index.
Het is mijn persoonlijke overtuiging dat met meer rijpe vrouwen naast grijze heren op topposities ook een gezonde wereld binnen handbereik is.

Saron Petronilia

De Zelfverzekerde Vrouwelijke Leider, hèt coachingsprogramma voor jou?

Je bent een vrouwelijke professional (40 – 60 ) jaar, met een hectische baan. Je dreigt vast te lopen in je werk. Maar je wilt dóór! Zonder kwaaltjes. Je wilt van betekenis zijn. Hogerop.

Je bent er aan toe om stappen te zetten, knopen door te hakken en zelfverzekerd in je vrouwelijke leiderschap te staan. 

De afgelopen tien jaar heb ik me toegelegd op het begeleiden van ambitieuze vrouwelijke professionals die vastlopen in hun werk. niet in de laatste plaats vanwege overgangskwaaltjes.

Maar ook omdat ze VOELEN dat er zoveel méér in ze zit, dat er maar niet uit komt. Ze voelen dat het tijd is om het roer om te gooien. Juist omdat ze passie hebben voor hun werk, voor hetgeen ze belangrijk vinden in hun eigen leven en voor de wereld.

Ik laat je graag kennismaken met mijn gouden strategie naar Zelfverzekerd Vrouwelijk Leiderschap. Als je hart een hupje maakt bij het idee alleen al, plan dan een gratis inspiratiegesprek in mijn agenda.  Via deze link

Saron Petronilia in de podcast ‘Opvliegers’ van Omroep Max, ‘Vrijheidsondernemers’ en ‘Love on air’.

Chat
Vragen? Stel ze hier :)
Hallo👋🏽,
Hier Saron Petronilia
Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur me een berichtje. Ik reageer z.s.m.