Specialist

Overgang, Werk

& Vrouwelijk Leiderschap

Saron Petronilia is tot in het diepst van haar zijn geïnspireerd door de kracht en de betekenis van de overgang in het leven van ambitieuze vrouwen. De overgang moedigt vrouwen aan het leiderschap te nemen over zichzelf, het vrouwelijk leiderschap te omarmen en van betekenis te zijn voor hun omgeving, tot in de bestuurskamer. Wil je hierover het fijne weten voor jezelf?

werken bleek onmogelijk

Onderuit gehaald door de overgang

Ik ben tijdens mijn eigen overgang door een flink dal gegaan, inclusief depressies en gebrek aan zelfwaardering.

Dat ik veel van de overgang afwist, onder andere door honderden interviews met deskundigen, ervaringsdeskundigen en zelfs het schrijven van Alles wat je moet weten over de overgang, heeft me daarvoor niet kunnen behoeden.

De impact van de overgang op werken bleek nog veel groter dan ik had voorzien.

Onwankelbaar tijdens de overgang

Mijn succesvolle weg uit het dal, met levensveranderende stappen, is de basis geworden van mijn aanpak voor werkende vrouwen (40-60 jaar) tijdens de overgangsjaren: De Onwankelbare Vrouwelijke Leider.  Sindsdien ben ik stabieler, blijer en succesvoller dan ooit. En mijn klanten ook!

De overgang is bedoeld als oogsttijd.
De overgang is niet het moment dat alles minder wordt, maar juist hét moment om in je vrouwelijke leiderschap verder te groeien.

Meer rijpe vrouwen op topposities leidt tot een betere sfeer op de werkvloer en hogere scores op de AEX-index.
Het is mijn persoonlijke overtuiging dat met meer rijpe vrouwen naast grijze heren op topposities ook een gezonde wereld binnen handbereik is.

Saron Petronilia

De Onwankelbare Vrouwelijke Leider, hèt coachingsprogramma voor jou?

Je bent een vrouwelijke manager (40 – 60 ) jaar, met een hectische baan. Je dreigt vast te lopen in je werk. Maar je wilt dóór! Zonde klachten. Je wilt van betekenis zijn. Misschien wel hogerop.

Je bent er aan toe om stappen te zetten, knopen door te hakken en een onwankelbare vrouwelijke leider te worden. 

De afgelopen tien jaar heb ik me helemaal toegelegd op het begeleiden van werkende vrouwen die af willen van hun overgangssymptomen.

Niet alleen omdat die lastig zijn. Maar omdat ze voelen dat er meer in ze zit. Hetgeen ze niet voor elkaar hebben gekregen met allerlei coaching en training op vaardigheden, informatieve studies, aanleren van managementtrucs, time- en energiemanagement en noem op. 

Boek een inspiratiegesprek in mijn agenda. Dan kunnen we samen onderzoeken of mijn coachingsprogramma De Onwankelbare Vrouwelijke Leider voor jou nu WEL de aangewezen stap is. Via deze link

Saron Petronilia in de podcast ‘Opvliegers’ van Omroep Max, ‘Vrijheidsondernemers’ en ‘Love on air’.