Happy Moodswings

Workshop Overgang en Werk

In 3 stappen van je overgangsklachten af.

De overgang is geen kommer en kwel. Het is dé springplank naar meer succes en zingeving in je werk.

Hoe je je ambities werkelijkheid laat worden terwijl je zorgwekkende kwaaltjes achter je laat? Dat kun je na afloop deze eendaagse training.

Voor vrouwen met een verantwoordelijke en drukke baan die hun ambities willen waarmaken en niet afgeremd willen worden door overgangssymptomen (40-60 jaar)

Vrijdag 28 januari 2022 (vol), 25 februari 2022, 25 maart 2022

Deze eendaagse training is geschikt voor jou, als je het volgende wilt:

🌹 Je overgangssymptomen de baas zijn.
🌹 Vol energie aan de dag beginnen.
🌹 Plezier hebben in je werk en je collega’s.
🌹 Weten wie je werkelijk bent.
🌹 Dat je neerslachtigheid en onrust in je lijf verdwijnt.
🌹 Je geïnspireerd voelen.
🌹 Je vrouwelijke krachtbronnen gebruiken.
🌹 Lef en vertrouwen hebben in je eigen kunnen zonder er nachten van wakker te liggen.
🌹 Het goede gevoel hebben dat alles onder ‘controle’ is.

Jezelf Hervinden en herpakken

Je kunt jezelf hervinden en herpakken, en energiek en vol zelfvertrouwen blijven werken aan je toekomst. In 3 stappen!

Tijdens de workshop ‘Happy Moodswings, in 3 stappen van je overgangsklachten af’ maken we samen jouw eigen Persoonlijk Overgangs Plan. Helemaal aangepast op wie jij bent, jouw symptomen en de resultaten die je wilt bereiken.

Ik deel met je mijn kennis, tips en beste strategieën. Zodat jij snel van je overgangssymptomen af bent, weer succesvol kunt zijn in je werk, meer zingeving beleeft en je verder kunt ontwikkelen in je Vrouwelijke Leiderschap.

Voor wie is deze eendaagse training?

‘Happy Moodswings, in 3 stappen van je overgangsklachten af’ is ontwikkeld voor vrouwen met een drukke en verantwoordelijke baan.  Als je snel af wilt van:

 • burn-out achtige symptomen
 • je zorgen maken over je prestaties.
 • vermoeidheid, slapeloosheid, stemmingswisselingen en zo.
 • twijfel of je nog de toekomst hebt die je voor jezelf had bedacht.

   Wat krijg je als je meedoet?

  1. Geruststellende, inzicht gevende en zelfs inspirerende informatie.
  2. Ruimte voor het uitwisselen van ervaringen, tips en ideeën met andere vrouwen met een drukke en verantwoordelijke baan.
  3. Een Persoonlijk Overgangs Plan waarmee je:
  • vervelende symptomen snel de baas wordt, zodat je kunt stoppen met jezelf zorgen te maken.
  • je vitaliteit flink verhoogt, zodat je fris aan de nieuwe dag begint.
  • je zelfvertrouwen en/of gevoel voor zelfwaardering versterkt, zodat je kunt woekeren met je talenten.
  • houvast voor de komende periode, zodat je precies weet wat je moet doen.
  • knopen doorhakt, zodat je ruimte krijgt in je hoofd
  • onmiddellijk stappen zet, zodat je controle ervaart.
  1. Tips, tools en strategieën om van deze overgangstijd de meest succesvolle van je leven te maken.
  2. Duidelijkheid over welke stappen je snel kunt zetten om (weer) op niveau te functioneren en je ambities uit te bouwen.
  3. VEILIGHEID. We zijn onder ons.

  Overgang & Werk

  Tegenwoordig voel ik me fit en vitaal, me heerlijk opgewassen tegen alles wat deze uitdagende levensfase met zich meebrengt en helemaal in flow in mijn werk. Eerlijk gezegd heb ik me nog niet eerder zo sterk en vol zelfvertrouwen (en zelfwaardering) gevoeld als tegenwoordig.

   Ik ging door flink dal 

   Dat is niet altijd zo geweest. Ik ben door een flink dal gegaan, inclusief gedeprimeerde gevoelens, weinig zelfvertrouwen en een compleet gebrek aan energie.

   Op de bodem van de put heb ik de kracht van de overgang ontdekt. Ik heb vervolgens de methode ontwikkeld waarmee je tot volle bloei kunt komen en tegelijkertijd je overgangssymptomen kunt bestrijden. Het effect daarvan is dat je de greep op je carrière herpakt en je zelfvertrouwen en energie groeien.

   In 3 stappen van je overgangsklachten af.

   Tijdens Happy Moodswings ga ik je de beste manier leren om van symptomen als vergeetachtigheid, concentratieproblemen, vermoeidheid, depressieve gedachten en afnemend zelfvertrouwen af te komen. En ik geef je de door mij ontwikkelde methode waarmee je snel stappen kunt zetten die je werkende leven weer diepe glans geven.

   Ik reik je informatie, tips en tools aan die echt werken.

   Ze zijn voortgekomen uit jarenlange research voor mijn boeken Alles wat je moet weten over de overgang en Alles over werken tijdens de overgang honderden interviews en duizenden gesprekken, coaching en trainingen.

   En niet in de laatste plaats dankzij mijn eigen worstelingen met deze uitdagende overgangstijd.

   Meer dan 2000 deelneemsters gingen je voor.
   Dit zeggen zij:

   “Saron heeft een gave die heel fijn is bij een gevoelig onderwerp als de overgang. Ze is een powervrouw – ik weet niet hoe ik haar anders moet omschrijven. Ze geeft ongelimiteerd en dat voel je als deelnemer in haar workshop.

   Ze creëert een bewustzijn bij vrouwen over de overgang waar ik blij van word en dat ik mee naar huis heb genomen. Dat er niks mis is met deze levensfase. Dat het ook een mooie fase is. Dat er zelfs voordelen aan vastzitten en dat er nog meer voordelen aan komen. Dat het fijn is om sommige eigenschappen niet meer te hebben.

   Daarnaast vond ik het prettig dat ze veel symptomen de revue laat passeren. Confronterend maar wel handig. En ze stuurt aan op zelfregie met het stappenplan. Dat waardeer ik zeer.”

   Jos Kouwenhoven

   Manager reïntegratiespecialisten

   “Ik vond het erg fijn dat Saron veel know how heeft over de overgang en zich aanpast aan het kennisniveau van de deelnemers.

   Het gedeelte waar we een stappenplan maken, heeft me heel veel opgeleverd. Naar aanleiding daarvan heb ik diezelfde week nog een en ander op mijn werk aangekaart en zijn er dingen in gang gezet. In die zin kwam de workshop voor mij precies op tijd. Het ging toen niet zo goed met mij. Dat is veranderd, nu voel ik me veel beter”

   Ilse Knook-Serkei

   Vocalist

   “De foto van jou en de titel Happy Moodswings trokken me erg aan.

   De humor die dat uitstraalde daar wilde ik meer van weten. De overgang was toch niet leuk? Vanwaar dan die humor en die kracht van jou?

   Het was voor mij een eyeopener dat de verschillende overgangssymptomen bedoeld zijn als signalen om beter naar jezelf te luisteren en besluiten te nemen die beter passen bij wie ik nu ben. Ook vond ik het erg prettig om met andere vrouwen open te praten over een onderwerp dat maar heel weinig aan bod komt en waarvan ik zo weinig wist.”

   Marilyn Limon

   Fondsenwerver

   Wat is jouw investering?

   Je investering voor deze impactvolle eendaagse training Happy Moodswings bedraagt € 497,00 

   Wanneer, waar en hoe?

   Ik verwacht je op VRIJDAG online! Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je van mij een persoonlijke link naar de workshop.

   Je ontvangt ruim van te voren via de mail en de post alle gegevens en bijbehorende materialen

   Het aantal deelnemers houd ik beperkt. Zodat ik jou veel aandacht en tips kan geven.

   Overigens zal het een van de laatste keren zijn dat ik deze training nog live geef.  Dus wacht niet te lang.

    Heb je vragen die ik hierboven nog niet heb beantwoord?

    Neem dan gerust contact met mij. Je kunt een gesprek boeken via mijn agenda. We onderzoeken dan of Happy Moodswings voor jou passend is. Tot snel!

    “Ga jezelf serieus nemen. Je gaat oogsten en dat wil je ook graag. Dat leert Saron je in de workshop. De informatie die ze geeft, is fijn. Dat de overgang naast lastige ook positieve zaken met zich meebrengt is heel erg fijn. Maar dat je echt verandert, moet luisteren naar je lijf, naar wat je nodig hebt, heeft ertoe geleid dat ik het gemaakte stappenplan heb uitgevoerd.

    Ik heb de knoop doorgehakt om een dag minder te gaan werken. Nu werk ik in een duo-baan en deel ik de verantwoordelijkheid. Dat zorgt voor minder werkstress. Ik heb meer tijd voor mezelf nodig.”

    Coraline Smit

    Locatiemanager

     “Een workshop over de overgang met de titel ‘Happy Moodswings’? Het zou niet zwaar, en lijdzaam en traditioneel worden. Het straalde energie uit.

    De workshop geeft inzicht in de symptomen, erkenning en bevestiging. Iedere vrouw haalt eruit wat ze nodig heeft. Saron maakt de overgang luchtig op een sprankelende manier. Ze leert je op een andere manier naar deze levensfase te kijken. Ze heeft me het gevoel gegeven dat ik er mag zijn als vrouw, ondanks dat ik ergens last van heb. Ze heeft me bovendien handvatten aangereikt om mezelf te herpakken.”

    Karin Rondeel

    “In mijn proces van oriëntatie op mijn loopbaan kon zij de vinger leggen en waarde toevoegen op een specifiek hiaat in mijn persoonlijke ontwikkeling en kon ik mede door haar aanpak snel flinke slagen maken. Dat bracht versnelling in mijn proces.

    Saron gaat heel praktisch te werk, ze is heel confronterend en direct, warm, krachtig en eerlijk, pakt door. Voor mij was het van belang dat ze mijn vraag serieus nam, mij als volwaardig mens zag en dat ons contact gelijkwaardig was.”

    Marion Kramer

    Coördinator Bedrijfsvoering

    “Ik dacht dat ik goed kon dealen met de overgang. Maar toen ik jouw informatie over de symptomen kreeg, vielen er nog enkele kwartjes. Wat een herkenning. Daar heb ik erg veel aan gehad. Ook aan het uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers.

    Tijdens de workshop kwam ik erachter dat ik graag erkenning krijg van anderen voor het feit dat ik in deze levensfase zit, maar dat ik die lang niet altijd heb toegelaten. Ik ben het type ‘niet zeuren-maar poetsen’, maar ik laat het nu wél toe. Met als gevolg dat er meer openheid is ontstaan over dit onderwerp. Het is fijn om te weten dat je echt niet de enige bent. Een goed gesprek, een goed gevoel en je kunt weer verder.”

    Irna Hoiting

    Directeur

    “In een heel simpele, maar uiterst doeltreffende oefening bracht ze me in contact met mijn ‘eigen wijsheid, mijn intuïtie’. En ineens was het duidelijk wat ik moest doen. Kristalhelder. En dat gaf rust.”

    Nelly de Jong

    eigenaar Confront Coaching & Training

    “Het heeft me verbaasd dat praten over de overgang nog zo’n taboe is, ongeacht achtergrond of cultuur. Terwijl iedereen het er juist wel over wil hebben en naar antwoorden zoekt. Saron kan op een aanstekelijke manier vertellen, en je geruststellen: het komt allemaal uiteindelijk goed.

    Ze vertelt ook heel persoonlijke en herkenbare dingen, waardoor de informatie extra goed beklijft. Anders zou ik misschien denken: zij fietst er leuk doorheen. Ze creëert snel een veilige sfeer waardoor de vrouwen gelijk veel opener zijn over hoe zij de overgang beleven.

    Ik vond het prettig dat ze kijkt naar wat de groep nodig heeft en niet een programma strak afdraait, zo van ‘dit is de theorie en dit moet je weten’. Ik ben er opgewekt en met wat lekkere zelfspot vandaan gegaan. “

    Carla Jonker

    Verzuimdeskundige

    “Met een paar opmerkingen greep Saron me gelijk in mijn kern. Direct, vriendelijk, met humor en begrip. Ze vroeg of ik zo groot was van lichaam omdat ik onbewust veel groter wil zijn in mijn werk, meer verantwoordelijkheid wil dragen, meer leiding wil geven? Tegenwoordig zit ik heel lekker in mijn vel, tevreden over mijn (slankere) lijf en heb ik de leidinggevende functie die ik wilde.”

    Tanja Westrik

    teamleider IC centrum UMC Utrecht

    “Het belangrijkste is dat ze me heeft geholpen te ontwarren welke dromen, verwachtingen, normen en waarden nu echt van mezelf zijn, en welke een erfenis van anderen. En dat ik mag kiezen welke ik wil houden en welke niet.”

    Caroline van der Laan

    Office Manager Vereniging van Milieuprofessionals

    “Ik was boos, gefrustreerd, bang en onzeker. Ik voelde dat ik op een dood spoor zat, maar wist niet hoe ik op een ander spoor kon komen, mijn spoor. Ik wilde mijn zelfvertrouwen en mijn ‘verkering’ terug.

    Op aanraden van mijn vriendin, die in het verleden intuïtietraining bij Saron heeft gedaan, heb ik haar gevraagd me te coachen. Ik heb enorme stappen gezet, die ik zonder haar begeleiding nooit zou hebben aangedurfd. Saron heeft me liefdevol begeleid naar het punt waar ik nu sta.”

    Stefanie Daalman

    eigenaar van creaties van Tante Stef

    “Voor mijn gevoel zat ik al een tijdje op een dood spoor. Ik had nul energie en haalde geen voldoening meer uit mijn werk. Ik kwam totaal niet meer vooruit. Saron heeft een soort derde oog en is zeer intuïtief. De coaching van haar was erg prettig. Soms ook best confronterend omdat ze het feilloos aanvoelt als je jezelf in de maling loopt te nemen. Oude patronen doorgrondt zij zeer snel.”

    Emma

    “Overgang is zoveel meer dan opvliegers. De workshop helpt je je symptomen te begrijpen/herkennen en aan te pakken.”
    “Handige handvatten hoe met overgang om te gaan.”
    “Heel interessant, veel informatie over de overgang, hormonen, multitasking, stress”.
    “Geeft beter inzicht in wat de overgang met je doet”.
    “Gewoon gaan, neem de informatie op, stel vragen en ja, je bent normaal.”

    enkele deelneemsters

    Chat
    Vragen? Stel ze hier :)
    Hallo👋🏽,
    Hier Saron Petronilia
    Kan ik je ergens mee helpen?
    Stuur me een berichtje. Ik reageer z.s.m.