Overwin het taboe rond de overgang op de werkvloer

White Paper Overgang en Werk

Ontdek de verborgen realiteit van de overgang op de werkvloer. Voorkom onnodig verzuim en bekrachtig vrouwelijke senioriteit.

Dit White Paper bevat:

> Inzichtelijke kennis: Verkrijg een dieper inzicht in de negatieve effecten van het taboe rondom de overgang op de werkvloer en de gevolgen voor de organisatie en haar werknemers.

> Top 10 overgangsklachten: Neem kennis van de 10 klachten die vrouwen tijdens de overgang ervaren en begrijp hoe deze hun professionele prestaties, energie en zelfvertrouwen beïnvloeden.

> Krachtige strategieën: Leer 5 bewezen strategieën om vrouwen tijdens de overgang te ondersteunen, hun waarde binnen de organisatie te erkennen en een inclusieve werkomgeving te bevorderen.

Ja, ik ontvang graag de white paper over overgang en werk

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Het doorbreken van het taboe rondom de overgang is essentieel voor het creëren van een cultuur van begrip, ondersteuning en empowerment van vrouwelijke senioriteit, en het voorkomen van onnodig verzuim.

Download NU de White Paper: Het geheime ingrediënt van geweldige werkgevers: inclusie van vrouwen in de overgang. En leer hoe je deze uitdaging kunt aanpakken en een positieve verandering binnen je organisatie kunt stimuleren.

De white paper is een echte aanrader als je als directie, HR-functionaris of leidinggevende wilt ontdekken hoe het nou zit met vrouwen in de overgang. Kort maar krachtig, vlot geschreven en met wetenschappelijke onderbouwing bespreekt dit document alle belangrijke aspecten van dit onderwerp. Het geeft ook praktische acties die werkgevers kunnen ondernemen om vrouwen in deze levensfase tot hun recht te laten komen. Koester de ervaren vrouwen in je organisatie en krijg er dankbare, energieke werknemers voor terug!
Josien Sneek

oprichter, coach & trainer, Ervaren Ambtenaren

Chat
Vragen? Stel ze hier :)
Hallo👋🏽,
Hier Saron Petronilia
Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur me een berichtje. Ik reageer z.s.m.