Vaarwel oververmoeidheid, overvol hoofd en hormonaal gedoe

Neem afscheid van hormonaal gedoe, oververmoeidheid en een overvol hoofd.

Vind balans, vitaliteit, zelfvertrouwen en passie om door te bouwen aan je bedrijf.

Deze heerlijke 10 daagse reis helpt je te gaan schitteren als nooit te voren! Zonder vervelende overgangssymptomen.

hormonaal gedoe verleden tijd

Maak een reuzensprong. Uit onzekerheid, onrust en verwarring.

In je kracht als vrouwelijke ondernemer die weet wie ze is, wat ze kan en wat ze wil. En schittert!

Deze verrukkelijk vrouwelijke overgangscursus brengt je in 10 dagen naar vitaliteit, kracht en passie om door te bouwen aan je bedrijf. De overgang haalt jou niet langer uit je flow.

PAKKETPRIJS: tijdelijk in plaats van € 350,00 nu € 24,95

Als geen ander weet ik hoe

het voelt jezelf als vrouwelijke ondernemer te overbelasten, zonder de tijd en het geduld te hebben om je eigen lichamelijke en emotionele welzijn de aandacht en verzorging te geven die het nodig heeft.

Mijn overgangsjaren waren zwaar. Die hebben me bijna onderuit gehaald. Zo nergens voor nodig, begrijp ik nu achteraf.

Als je maar de informatie en tools in handen krijgt om de transformatiekracht van de overgang in jouw voordeel te laten werken.

  De hormoonhel vol kommer en kwel bestaat voor jou dan niet meer.

Je profiteert van de kennis en ervaringen van andere vrouwen die je voorgingen en jou hun tips geven.

Je krijgt gedegen informatie en uitstekende coachingtools die jou voeden om de controle over je hoofd en over je lijf weer te pakken. Zodat je vanuit je kracht beslist of je hormoontherapie wilt, een nieuwe wending met je bedrijf, een make-over voor jezelf, je relaties of je vrouwelijke lijf et cetera…

Het is nu aan jou om zo groot te worden als je werkelijk bent. Je bent toch zeker wel klaar met jezelf kleiner voor te doen dan je bent?

Het 10 daagse avontuur dat jou wacht met dit super pakket, levert je energie, zelfliefde, scherpte en zelfvertrouwen op, zonder dat je de controle of prestige binnen je bedrijf verliest.

 

Deze 10-daagse overgangscursus 

bevat het volgende:

🌹 ALLES WAT JE MOET WETEN OVER DE OVERGANG (volledig herziene uitgave) € 24,95

🌹DE MAGISCHE OVERGANG (TOOLKIT MET 12 tools!) inclusief 10 dagen mailbegeleiding TER WAARDE VAN € 297,00

🌹BONUS: DAGBOEK VAN DE ZELFVERZEKERDE VROUWELIJKE LEIDER (pdf) € 29,95

🌹Handelings, verpakkings- en verzendkosten € 8,50

🌹(Kans op) ALLES OVER WERKEN TIJDENS DE OVERGANG € 24,95

Totaalwaarde ruim: € 375,00

Voor € 24,95

hormonaal gedoe verleden tijd

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER DE OVERGANG

De overgang is geen kommer en kwel. Het is de springplank naar de beste helft van je leven. De opbrengsten van deze levensfase zijn energie, kracht en zelfvertrouwen. In dit boek vind je de ervaringskennis van andere vrouwen en dé wetenschappelijk onderbouwde informatie, weetjes en tips om dat te bereiken.

JE ONTVANGT DIT BOEK (Normaal € 24,95) PLUS DE TOOLKIT DE MAGISCHE OVERGANG ter waarde van € 297,00

WAT ANDEREN OVER MIJN WERK ZEGGEN:

“Rond mijn 40ste begon het: ik kreeg opvliegers. Er was destijds erg weinig informatie over te vinden. 

Je kunt zo gaan twijfelen aan je geestelijke en lichamelijke vermogens in deze levensfase. Droge huid, reacties van je huid, je weerstand, libido, stemmingswisselingen en noem maar op. Had één persoon me maar gewezen op de effecten van de overgang. Dan was ik veel eerder weer op de been geweest. 

In jouw boek komen deze onderwerpen gewoon, zonder oordeel, aan bod. De vrouwen vertellen over hoe zij de overgang beleven of beleefd hebben. Conclusie: Ik was niet gek aan het worden, of depressief. Er was niks vreemds, niks raars met me aan de hand. 

Dat geeft rust en acceptatie. Ik heb het boek in een nacht tijd, uitgelezen. Hiep hoi, eindelijk antwoord op mijn vragen.

Betty Baur

“Ik heb gisteravond je boek uitgelezen. Ik wil je laten weten dat ik er heel veel aan heb gehad. Ik herken mijn hele overgangsproces. Het steunt me, het relativeert, het sterkt en bemoedigt! Ik heb het boek cadeau gegeven aan twee vriendinnen. Ik zal het enthousiast aanbevelen aan vrienden, coachees en studenten. Thx! Erg waardevol.”

Pien Hoogland

“In dit boek staat ‘werkelijk’ alles wat je over de overgang wil weten. Ik raad het iedere vrouw boven de 44 aan! Het leest vlot, heerlijk en is met humor geschreven. En hoe gek het wellicht klinkt ’t is waarlijk een feelgood boek, waarin naast fijne tips heerlijke oefeningen staan.”

Caroline Houthuyse

DE MAGISCHE OVERGANG (TOOLKIT MET 12 TOOLS):

inclusief 10 dagen begeleiding via de mail.

Klaar om je beste leven te leiden, te begeleiden en het verschil te maken voor jezelf en de

mensen om je heen?

Stap in de tweede en beste helft van je leven. Gezond, gepassioneerd en groots.

De Magische Overgang geeft je 12 TOOLS om je hormonen, hart, gezondheid en geluk te herstellen, zodat je je leven terug krijgt, van jezelf houdt en doorrr kunt om jezelf persoonlijk en als ondernemer te ontwikkelen. Gedurende 10 dagen ontvang je de instructies bij de tools.

Verander van verward, mistig en onzeker naar zelfbewust, scherp en gefocust. 

Transformeer humeurigheid, prikkelbaarheid, angst en een laag zelfvertrouwen in harmonie, kalmte, oprechte vreugde en dagelijks terugkerende flow op je werk.

Overwin de overgang. Geniet van je lichaam en haar nieuw gevonden energie, waardoor je de mogelijkheid krijgt om de dingen te doen waar je van houdt, met de mensen van wie je houdt. In plaats van dat je je getrouwd voelt met de bank.

Meesteres over Moodswings en Meer (Tool 1)

Voel je levendig, in controle en zelfverzekerd om je potentieel volledig te ontwikkelen met deze apps op je smartphone.

Hoe gaat het met jou en je kwaaltjes op dagelijkse basis? Door een van de genoemde apps in deze tool te downloaden op je telefoon dat je zo ongeveer dag en nacht bij je draagt, krijg je een realistisch beeld van wat er bij jou speelt. De apps verschillen van elkaar. Die verschillen heb ik voor je beschreven. Zodat je goed kunt kiezen wat bij jou en je verlangen naar controle past. 

Ze zijn overigens Engelstalig. Ten tijde van het samenstellen van deze toolkit zijn er nog geen Nederlandstalige apps. Maar de taal is eenvoudig. Dit kun jij!

QUICKSCAN OVERGANG (Tool 2)

10 minuten om te transformeren van een vrouw die zich eenzaam, verloren en niet goed in staat voelt om haar situatie te duiden in een vrouw die de regie over haar leven vol overtuiging terug pakt.

Als je geplaagd wordt door symptomen als vergeetachtigheid, geheugenproblemen, vermoeidheid, depressieve gedachten en/of toenemende onzekerheid is de kans aanwezig dat je midden in de overgang zit. Kennis is ook hier macht.

Menstrueer je nog? Heb je geen opvliegers? Twijfel je of je in de overgang bent, er voorbij bent of juist op een burn-out koerst? Ga dan onmiddellijk door naar deze tool.

OVERGANGSSYMPTOMEN VERDWIJNEN ALS SNEEUW VOOR DE ZON:

HEEL JE LEVEN MET JE EIGEN SUPERKRACHT (Tool 3)

Hul jezelf in verrukkelijke en voedende zelfliefde met deze tool en laat frustratie, vijandigheid naar jezelf en besluiteloosheid achter je. 

Waar ben jij dankbaar voor? Hoe groot is je hart voor jezelf en het leven dat je leidt? Sta je daar weleens bij stil? Tijdens deze oefening ontdek je wat jouw gezondheid en welzijn een boost geeft en wat juist niet. Zo vind je op een eenvoudige en plezierige manier de groeidiamanten die je levenslust vergroten en de puntjes om eventueel te verbeteren.

Hoe lekkerder je in je vel zit, des te beter ben je in staat om door te groeien in je leiderschap tijdens deze uitdagende overgangstijd en daarna.

COACH JEZELF NAAR SUCCES (Tool 4)

Kwelduiveltjes, plaaggeesten en lastpakken. Wist je dat wij gemiddeld meer dan vijfenzeventig ergernissen tolereren in ons dagelijkse leven? Soms zelfs meer dan 100? Het zijn de sluipmoordenaars van jouw kostbare energie. 

Korte metten maken met deze energievreters in je dagelijks leven doe je met deze super eenvoudige en energiegevende oefening. Het is mijn eigen variatie op de oefening van mijn allereerste coach, Talane Miedaner. Het heeft mij en mijn klanten zoveel inzicht gegeven waarin je je energie laat slingeren, waar (en wie) je energieslurpers zijn en waar sluipstroom morst. 

Je voelt je gelijk je energieker en helderder dankzij deze tool.

30 SECONDEN VOOR INNERLIJKE RUST (Tool 5)

Spring uit de mallemolen van stress en angst in je werk, relaties en leven. En verander in een veld van innerlijke vrede waar zelfs het tikken van je (leef)tijd je niet afschrikt.

Onderzoek laat zien dat wanneer je onder mentale, emotionele of financiële druk staat, je stresscentrum in je hersenen wordt geactiveerd, waardoor de capaciteiten van je hersenfuncties verminderen.

En dat wil je niet! De oefening ‘Take 6’ helpt om je stressreactie systeem binnen 30 seconden uit te zetten en stelt je in staat om kalm en proactief te zijn.

Bezweer angstigheid, depressieve gevoelens en nervositeit voor altijd uit terwijl je terugkeert naar rust, kalmte en kracht, en een leven creëert waar je gelukkig mee bent. Take 6!

JOUW MAGISCHE GLIMLACH (Tool 6)

Ontdek de kunst van heilzame heling om aan burn-out- of overgangsklachten te ontsnappen en creëer zelfvertrouwen, veerkracht en vitaliteit.

De geleide meditatie ‘Innerlijke Glimlach’ staat beschreven in Alles wat je moet weten over de overgang. Maar het is natuurlijk veel gemakkelijker en fijner om haar al luisterend mee te doen. Daarom heb ik die speciaal voor jou ingesproken.

Deze heerlijk opbeurende oefening helpt je de taal van je lijf, je gevoelens en emoties op een dieper niveau te begrijpen en ervoor te zorgen. Zodat je je eigen voorspoed kunt controleren, in plaats van door kwaaltjes overvallen te worden.

Deze tool versterkt je aangeboren vrouwelijke vermogens.

INITIATIE VOOR ZELFLIEFDE EN OVERVLOED (Tool 7)

Laat negatieve zelfpraat, overtuigingen en gewoonten los die je onzeker maken, trek in plaats daarvan bewondering en waardering aan, en voel je rijk en verlicht van binnen en van buiten.

Deze initiatie ‘Omarm je lichaam, omarm je leven’ heb ik speciaal voor jou ingesproken. Ze staat niet beschreven in Alles wat je moet weten over de overgang. Het is een van mijn meest transformerende geleide meditaties. Je kunt het ook zien als een ritueel voor zelfzorg.

Zie en voel hoe je volmaakte vitaliteit uitstraalt terwijl je de energieslurpende strijd met je lichaam tot op celniveau loslaat. Je stopt met je lichaam af te keuren of te veroordelen terwijl je verandert in een vrouw die met liefde, vriendelijkheid en compassie praat over het lichaam dat haar vrouwelijke schoonheid draagt.

DE COMEBACK VAN JE INNERLIJKE KRACHT (Tool 8)

Verlos jezelf van schuld- en schaamtegevoelens en herstel de band met je hogere ik terwijl je je innerlijke goeroe wakker maakt. Je krijgt een diepere verbinding met je vrouwelijkheid, gebaseerd op liefde en niet op ‘regels’.

Deze oefening ‘Vergeef jezelf’ heb ik ook speciaal voor jou ingesproken. Deze staat overigens ook kort beschreven in Alles wat je moet weten over de overgang.

Je zelfliefde groeit, en je maakt meer ruimte en energie vrij om tot volle bloei te komen als de geweldige vrouw die je ten diepste bent. Je vindt ook meer ruimte voor liefde en vergevingsgezindheid voor anderen. Je kunt je weer vol overgave en trots verbinden met je verlangens, behoeften, wensen, ook met de mensen van wie je houdt.

NOG MEER TOOLS OM OVERGANGSGEDOE TE SLIM AF TE ZIJN:

HORMONALE HARMONIE (Tool 9)

Alles wat je moet weten over de overgang doet een boekje open over hormonen! Deze tool gaat nog een stap verder.

Zijn het je oestrogenen, die je parten spelen? Of is het je progesteron? Is het een ‘te veel’ of ‘te weinig’? Deze tool is speciaal bedoeld voor degenen die het naadje van de kous willen weten als het gaat om de effecten van te veel of te weinig vrouwelijke hormonen.

Je hebt je hormonale harmonie voor het grijpen. Zeker als je ook de Quickscan Overgang (Tool 2) hebt gedaan en een van de apps (Tool 1) bij houdt.

INSTANT BOOST ZELFVERTROUWEN (Tool 10)

Veel vrouwelijke professionals in de overgangsleeftijd hebben last van afnemend zelfvertrouwen. Of toenemende onzekerheid, zo je wilt.

Sterker nog. Dit vervelende verschijnsel staat in de top 5 symptomen die ons belemmeren met plezier en vol overgave te werken, en door te groeien in ons vrouwelijk leiderschap.

Dit symptoom staat vaak in relatie tot toenemende stressgevoeligheid, vergeetachtigheid, woordvindingsproblemen, oververmoeidheid of deprimerende gedachten en gevoelens.

Voor jou heb ik deze gouden tool die jouw zelfvertrouwen onmiddellijk een enorme boost geeft.

INTERVIEW (Tool 11)

Dat de impact van werken op de overgangsfase zo groot was, had ik niet voorzien. Totdat ik zelf weggleed in een diep dal van uitstelgedrag en depressieve gevoelens. Een harde leerschool.

Ik interviewde tientallen professionals en vroeg ze naar hun verhalen en hun tips om succesvol door deze fase te komen. EN schreef het op in Alles over werken tijdens de overgang. Zodat OOK jij kunt gaan schitteren met je kennis en ervaring!

Deze video bevat een interview met mij dat is afgenomen door Lucinda Douglas, initiatiefneemster van onder meer de boeken LEFWIJF 1, 2 en 3.

ALLEEN VOOR DE EERSTE 25 SNELLE BESLISSERS:

 

ALLES OVER WERKEN TIJDENS DE OVERGANG (Tool 12)

Je ontvangt mijn boek Alles over werken tijdens de overgang. Het boek geeft kennis, tools en meer dan 100 tips zodat je met plezier kunt blijven werken en je passie kunt blijven volgen. Het helpt ook om deze levensfase op de werkvloer bespreekbaar te maken en daarmee onnodig verzuim, arbeidsconflicten en het stoppen met werken te voorkomen.

Het bevat zelfs een protocol om je personeelsleden te stimuleren hun behoeftes en verlangens qua werk voor te leggen. Vanuit kracht en niet vanuit zwakte.

Voor het boek zijn tientallen werkgevers, personeelswerkers, HRM-ers, bedrijfsartsen en vrouwelijke professionals geïnterviewd om duidelijkheid te krijgen over de hindernissen op de werkvloer waar vrouwen tegenaan lopen, en wat werkgevers KUNNEN doen om deze vrouwen binnenboord te houden.

Normaal € 24,95. Nu als bonus. Zolang de voorraad strekt (nog 25 fysieke exemplaren..)

BONUS 🎉

DAGBOEK VAN DE ZELFVERZEKERDE VROUWELIJKE LEIDER 

Maak van iedere dag je meesterwerk. Motiveer jezelf dagelijks met dit dagboek dat je uitnodigt je aandacht steeds opnieuw naar binnen te keren en je gedachten, intenties, inzichten en ideeën vast te leggen voor jezelf. Al snel zul je herkennen dat je alles al in huist hebt om je privéleven en bedrijf de wending te geven waarnaar je verlangt.

Het is mijn missie om jou achter het stuur van je eigen leven te zetten. Ik schrijf al mijn hele leven en vanaf mijn 21ste zelfs professioneel. Schrijven geeft me zoveel inzicht in de buitenwereld, maar vooral ook in mijn eigen binnenwereld. Het heeft mijn groeiproces(sen) enorm versneld. Dat gun ik iedereen.

Dit dagboek is dan ook de perfecte manier om diep en blijvend geluk te creëren. Het is een affirmatie-, een dankbaarheids-, een zelfreflectie dagboek en nog veel meer in één. 

 Elke dag heeft een ochtend- en avond gedeelte – zodat je je innig kunt verbinden met je passies, inzichten en levens- en bedrijfsdoelen. Je evalueert, stelt bij en springt voorwaarts.

WAT ANDEREN OVER MIJN WERK ZEGGEN:

“Ik had last van onrust in mijn hoofd. Ik sliep moeilijker. En ik voelde me onzeker. Ik ging heel erg mijn best doen om mezelf te bewijzen. Ik had het idee dat ik onder een vergrootglas lag waardoor ik het kleine meisje werd, ja en amen zei en niet terug durfde te praten of de discussie durfde aan te gaan. In deze valkuil stap ik nu niet meer. Ik heb nu het gevoel dat ik niet wordt geleefd maar dat ik mijn eigen leven leef.

“Tegenwoordig geef ik leiding aan een projectteam. In het begin was het rommelig, ging iedereen zijn eigen gang. Op een gegeven moment begon het te kriebelen en heb ik een streep getrokken: jongens we gaan het anders doen. Achteraf vind ik het grappig dat ik het zo heb gedaan. Ben ik er ook trots op. Ik heb het toch maar voor elkaar gekregen dat het team nu lekker draait.”

Denise R.

Projectteamleider

“Mijn bloeddruk is drastisch lager geworden. Zo laag dat ik geen pillen vanwege de hoge bloeddruk meer hoef te slikken. Ik heb de dingen nu op orde, rust.

“De gesprekken met mijn medewerkers zijn ook heel anders geworden. Als ik nu iets niet wil, kan ik dat op een rustige manier overbrengen, zonder de drammerige bitch-boss te zijn. Zelfs de relatie met mijn man is een stuk beter.

“Ik ben nu gewoon happy. Het overvalt me zelfs dat ik happy kan zijn met helemaal niks doen. Terwijl ik altijd bezig was. Saron is een no nonsense type. Ze gaat gewoon door! Haar energie is krachtig en ze weet waar ze het over heeft. Ze is mijn voorbeeld.” 

Susan Lam

Directeur

“Saron heeft me geholpen een knoop door te hakken, het lukte me tot dan niet om dit zelf te doen.  Dit deed ze door gebruik te maken van verschillende werkvormen en technieken die mij de inzichten opleverden die ik nodig had om het besluit te nemen. Saron is open en eerlijk (ook in haar feedback naar jou), heeft humor en kan oprecht geraakt zijn door jouw emoties. Dit alles bij elkaar maakt haar een erg prettige coach.”

A.E.

“In het proces van oriëntatie op mijn loopbaan kon zij de vinger leggen en waarde toevoegen op een specifiek hiaat in mijn persoonlijke ontwikkeling en kon ik mede door haar aanpak snel flinke slagen maken. Dat bracht versnelling in mijn proces.

“Saron gaat heel praktisch te werk, ze is heel confronterend en direct, warm, krachtig en eerlijk, pakt door. Voor mij was het van belang dat ze mijn vraag serieus nam, mij als volwaardig mens zag en dat ons contact gelijkwaardig was.”

Marion Kramer

“In een heel simpele, maar uiterst doeltreffende oefening bracht ze me in contact met mijn ‘eigen wijsheid, mijn intuïtie’. En ineens was het duidelijk wat ik moest doen. Kristalhelder. En dat gaf rust.”

Nelly de Jong

“Alles werd me teveel. Ik kon niet meer slapen. Ik twijfelde er aan of ik mijn werk nog wilde doen. Privé speelde er het een en ander. Het leek alsof ik de hele wereld op mijn schouders had.

Saron is belangrijk voor me geweest. Het ís niet alleen maar overspannenheid. Er is meer aan de hand. Ze heeft haar vinger op de zere plek gelegd. Ik kon bij haar mezelf zijn. Ik had haar even nodig.”

Brigit

“Met een paar opmerkingen greep Saron me gelijk in mijn kern. Direct, vriendelijk, met humor en begrip. Ze vroeg of ik zo groot was van lichaam omdat ik onbewust veel groter wil zijn in mijn werk, meer verantwoordelijkheid wil dragen, meer leiding wil geven?

“Tegenwoordig zit ik heel lekker in mijn vel, tevreden over mijn (slankere) lijf en heb ik de leidinggevende functie die ik wilde.”

Tanja Westrik

 

“Ik had nul energie en haalde geen voldoening meer uit mijn werk. Voor mijn gevoel zat ik al een tijdje op een dood spoor. Ik kwam niet meer vooruit.

“Saron heeft een soort derde oog en is zeer intuïtief. De coaching van haar was erg prettig. Soms ook best confronterend omdat ze het feilloos aanvoelt als je jezelf in de maling loopt te nemen. Oude patronen doorgrondt zij zeer snel.”

Emma

“Het belangrijkste is dat ze me heeft geholpen te ontwarren welke dromen, verwachtingen, normen en waarden nu echt van mezelf zijn, en welke een erfenis van anderen. En dat ik mag kiezen welke ik wil houden en welke niet.”

Caroline van der Laan

“Ik heb me voorheen zo lopen bewijzen, mezelf zo lopen opkloppen om maar iets te zijn als vrouw. Veel van wat ik deed, deed ik vanuit mannelijke energie. Dat betekende voor mij dat ik constant mezelf doelen stelde, heel materialistisch was, op geforceerde kracht werkte, redelijk hard was.

“Ik heb constant geworsteld met de vraag hoe ik flow kan bereiken en niet meer hoef te ploeteren. Jouw training sloot mooi aan op die vraag.

“Waar ik voorheen stopte en gefrustreerd was over dingen die niet lukten, blijf ik nu in de flow hangen en gaat alles meer geleidelijk. Het grappige is dat ik in de afgelopen maanden veel productiever ben geweest dan in die zes maanden ervoor.”

Brigitte Klijn - Van der Velden

“Met de hulp van Saron heb ik veel zelfinzicht gekregen. Ik voelde me benadeeld in waardering en aandacht. Ik dacht erover te gaan solliciteren naar een andere baan. Plezier in werken was ver te zoeken. Mijn baan leverde mij alleen maar stress op.

“Ze heeft mij geleerd hoe ik leiderschap kan nemen over mijn eigen gedachten en gedrag. Hoe ik invloed kan uitoefenen op mijn omgeving waardoor gesprekken nu veel positiever verlopen.

Inmiddels zit ik lekker in mijn vel. Ik heb weer plezier in mijn werk. Ik kan snel negatieve of depressieve gedachten een halt toeroepen. Ik heb veel minder last van stress.”

M.A.

“Ik heb handvatten gekregen om mijn klachten te verminderen en er weer volop voor te gaan. Ik ben gaan solliciteren bij een andere werkgever. Dank je Saron, voor je inzichten. Ik weet zeker dat ik nog een hele leuke tijd in het vooruitzicht heb.”

Mieke Beemsterboer

“Ik schrijf dit met uitzicht op een blauwe Griekse zee vanaf mijn bureau – dit is nu regelmatig een onderdeel van mijn werkomgeving. Dat ik iets wilde veranderen stond vast, toen ik naar Saron ging. Maar hoe, wat – was nog niet duidelijk.

“Gedurende het programma met verschillende oefeningen, het werd overduidelijk dat ik mijn plannen om een deel van het jaar in Griekenland te wonen zeker moest gaan uitvoeren.

“Het was heel fijn om gericht bezig te zijn met wat je ten diepste wilt. Saron vraagt door totdat je bij de kern bent, en dit helpt om de focus te leggen op wat echt belangrijk is. Ik geniet nu van de resultaten, en heb een fijne balans hervonden tussen werk enerzijds en een enorme krachtbron anderzijds.” 

Gerdien M

“Met enige regelmaat heb ik conflicten op mijn werk. Ik herken het niet van mezelf. Ik vind mijn huidige stemming ongemakkelijk. Ik wil verbetering van de huidige situatie. Samen met Saron ga ik aan het werk. Ik krijg scherpe gedachten en praktische instrumenten aangedragen. Ik bestudeer deze, worstel, voer uit en trek lering.

Waar sta ik na 8 maanden? Ik ben meer in balans. Ik heb een nieuwe baan met een cultuur die beter bij mij past. Eén scherpe gedachte van Saron koester ik in het bijzonder: ’tijd is kostbaar’. Werkzaamheden en contacten die niets toevoegen zet ik aan de kant. Het ruimt op. Ik krijg overzicht, rust maar vooral hernieuwde energie.”

Mieke Potters

werken bleek onmogelijk

Onderuit gehaald door de overgang

Ik ben tijdens mijn eigen overgang door een flink dal gegaan, inclusief depressies en gebrek aan zelfwaardering.

Dat ik veel van de overgang afwist, onder andere door honderden interviews met deskundigen, ervaringsdeskundigen en zelfs het schrijven van Alles wat je moet weten over de overgang, heeft me daarvoor niet kunnen behoeden.

De impact van de overgang op werken bleek nog veel groter dan ik had voorzien.

Onwankelbaar tijdens de overgang

Mijn succesvolle weg uit het dal, met levensveranderende stappen, is de basis geworden van mijn aanpak voor ambitieuze vrouwelijke professionals en ondernemers (40-60 jaar) tijdens de overgangsjaren: De Zelfverzekerde Vrouwelijke Leider.  Sindsdien ben ik stabieler, blijer en succesvoller dan ooit. En mijn klanten ook!

Veel gestelde vragen

Ik weet niet of ik al in de overgang ben. Is deze cursus dan geschikt voor mij? Of zeg je: wacht er nog maar even mee?

Als je rond de 40/50 jaar bent, is dit pakket voor een geweldige kans voor een heel klein prijsje. Je krijgt gedegen informatie over de overgang, honderden tips en een tiental tools om van deze periode de beste van je leven te maken.

Met de 2e tool, bijvoorbeeld, weet je al binnen een paar minuten of je in de overgang bent of niet.

Eerlijk gezegd kun je er niet vroeg genoeg bij zijn. Werken gedurende deze levensfase kan een flinke opgave worden.. als je niet weet wat je overkomt en wat je kunt doen om snel weer full swing te zijn.

Alles wat je moet weten over de overgang heb je binnen 3 werkdagen in huis.

Hoe lang duurt het voordat ik het pakket ontvang?

Na betaling ontvang je een mail met links naar de toolkit De Magische Overgang en het Dagboek van de Zelfverzekerde Vrouwelijke leider.

Vervolgens ontvang je gedurende 10 dagen mails met instructies zodat je het meeste profijt uit de tools haalt.

Reken erop dat je het boek Alles wat je moet weten over de overgang binnen 3 werkdagen in huis hebt. Zolang het boek Alles over werken tijdens de overgang voorradig is, ontvang je die ook binnen 3 werkdagen.

Voor wie is deze cursus Vaarwel oververmoeidheid, overvol hoofd en hormonaal gedoe NIET geschikt?

Het pakket bevat audio’s met geleide visualisaties, apps, boeken, interviews, vragenlijsten en nog veel meer. Je kunt zelf bepalen wanneer je wat wilt lezen of luisteren, en ook hoe lang. Je ontvangt gedurende 10 dagen mails met instructies zodat je er een verukkelijke reis van kunt maken. Stap voor stap.

Als je een vrouw bent die niet van zelfstudie, lezen of luisteren houdt, of het allemaal al ‘weet’ en niet open staat voor nieuwe inzichten, is dit pakket niets voor jou.

Zit er ook een LIVE training bij?

Nee.  Deze heerlijk vrouwelijke reis naar de tweede en beste helft van je leven is een zelfstudie. Je kunt je eigen tempo bepalen, maar ik stuur je gedurende 10 dagen begeleidende mails met instructies zodat je de meeste profijt van de reis zult hebben.

Maar als je deze cursus hebt aangeschaft, stuur ik je een mail zodra ik een live-training ga geven.

TIP: Je kunt ook lid worden van mijn besloten facebookgroep https://www.facebook.com/groups/leiderschap.tijdens.de.overgang Daar vind je enkele gratis trainingen.

Waar kan ik terecht als ik vragen hebt?

Je bent altijd welkom om vragen te stellen. Als je je vraag stuurt naar info@petronilia.nl geef ik je snel antwoord. 

 

Als ik niet tevreden ben, krijg ik mijn geld terug?

Nee.  Het boek Alles wat je moet weten over de overgang kost alleen al € 24,95. Dat boek bevat zoveel gedegen informatie en tips dat ik er zeker van ben dat je er blij mee bent.

In de toolkit De Magische Overgang zitten zoveel verschillende tools; voor iedereen wat wils. Gedurende 10 dagen stuur ik je mails met instructies zodat je er enorm veel profijt van kunt hebben. 

En de bonus, het dagboek van de Zelfverzekerde Vrouwelijke Leider, is om te smullen. Daarin begeleid ik je naar de beste versie van jezelf.

Stuur me alsjeblieft wel een mailtje waarom je ontevreden bent naar info@petronilia.nl. 

Dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

Chat
Vragen? Stel ze hier :)
Hallo👋🏽,
Hier Saron Petronilia
Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur me een berichtje. Ik reageer z.s.m.