Wil je weten wat jou tegenhoudt om je authentieke stem,

zichtbaarheid en kracht op te eisen

als volwassen vrouw die al een tijdje meedraait op deze aarde?

Onverstoorbaar Vrouwelijk Leiderschap!

 

 

 

Los in enkele minuten giftige conditionering op, stap in je en zelfvertrouwen, en ga schitteren als de ware vrouwelijke leider die je werkelijk bent.

Laten we met je helende reis beginnen!

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Specialist Vrouwelijk Leiderschap, Mentor Authentieke Zelfexpressie en Deskundige Vrouwen Welzijn, Saron Petronilia presenteert:

Onverstoorbaar Vrouwelijk Leiderschap

Vraag je je af hoe het kan dat je als vrouw van de wereld, die haar strepen heeft verdient, moeite hebt je staande te houden? Zichtbaar te zijn in je kracht? Je authentieke stem te laten horen? Wil je weten wat jou tegenhoudt? Dan kan met deze gratis geleide meditatie.

Als het je aan energie, zelfvertrouwen en focus ontbreekt. Als je opgesloten zit in de waanzin van overwerk, stress, kwalen en falen. Dan is dit jouw meditatie. Ontdek in 10 minuten je transformerende vrouwelijke kracht en stap in de energieke, zelfverzekerde vrouw en leider die je werkelijk bent.

 Je leert:

De nummer 1 manier waarop vrouwen hun zelfvertrouwen saboteren. Zichzelf in een rollercoaster van onaffe taken en zaken, van onszelf en anderen te houden. En hoe jij daar vanaf op een eenvoudige en zachte wijze komt.

Waarom precies het tegenovergestelde doen van wat 99% van de loopbaancoaching – en leiderschapsprogramma’s je leert te doen, dé SLEUTEL tot is tot energiek, zingevend en authentiek vrouwelijk leiderschap.

Het op eeuwenoude ervaringskennis gebaseerde geheim om schaamte, falen, verdriet, zorgen, piekeren en wat dies meer zij om te zetten in een weelderige, geliefde manier van zorgen voor jezelf. Die je helpt je te herpakken en te hervinden … zonder wilskracht en beperking.

Hoe mijn klanten fantastische resultaten behalen terwijl ze hun zelfvertrouwen boosteren op een diep cellulair niveau … om eventuele overgangsklachten voor eens en altijd weg te werken.

Ga met me mee op deze levensveranderende reis. Waarin ik je zal laten zien hoe je je aangeboren vrouwelijke krachten kunt benutten om door te groeien in je vrouwelijke leiderschap. Om je weer goed te voelen. In je hoofd en in je lijf. Je hebt waarschijnlijk al een hele tijd hiernaar gezocht.

Laten we met je helende reis beginnen!

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

De overgang is je springplank naar meer vrouwelijk leiderschap.

Daar staan wij voor!

Het is hét moment om in je vrouwelijke leiderschap verder te groeien.

De beste helft van je leven ontvouwt zich nu, als je wilt.

 

 

Petronilia Coaching & Training   |   Saron Petronilia
Gespecialiseerd in Vrouwelijk Leiderschap, Overgang en Werk
 06-21202871
info@petronilia.nl   |   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring