3- delige MASTERCLASS

MAGISCHE MENOPAUZE MINDSET

3- delige MASTERCLASS

MAGISCHE MENOPAUZE MINDSET

 

De verrassende waarheid over de overgang ZONDER klachten en de geheime kennis voor de tweede en BESTE helft van je (werk)leven.

Alle vrouwen die tijd van leven hebben, komen in DE OVERGANG.

Elk nieuw hoofdstuk in je leven brengt nieuwe problemen, conflicten en uitdagingen met zich mee. Die verdienen aandacht en zorg.

👉🏽 Versla de dreigende draak van vergeetachtigheid, opvliegers, verzuring en controleverlies.

👉🏽 Voel je sexy en zelfverzekerd terwijl ‘overgangskilootjes’ wegsmelten, je weer in je favoriete jurk glijdt en geniet van heimelijke genoegens (lees taartjes).

👉🏽 Maak je (r) entree met verfrissend nieuw elan en hervonden passie op de werkvloer als senior professional of CEO van je eigen bedrijf.

👉🏽 Ontkracht mythes en onbewuste overtuigingen over overgang, ouder worden en vrouw-zijn die je (werk) leven zuur maken.

👉🏽 Word verliefd op jezelf en realiseer de tweede en béste helft van je leven zonder scrupules, dapper en onbeschaamd.

🥰 WEL VOOR JOU:

 

Deze masterclass is juist een goudmijn als je toegang WILT tot:

👉🏽 gedegen informatie over de overgang

👉🏽 gouden tips om snel af te rekenen met vervelende overgangssymptomen

👉🏽kennis van strategiëen van senior powervrouwen die vol inspiratie, passie en zorg omgaan met stressoren als verandering, conflict en crisis.

👉🏽 de geloofssystemen wilt kennen van vrouwelijke professionals en ondernemers die fluitend door de overgang gaan, en de ambitie om hun top te bereiken kunnen waarmaken.

👉🏽 En het allerbelangrijkste: een ijzersterke en liefdevolle relatie met jezelf, in elk stadium van de overgang en daarna!

❌ NIET VOOR JOU:

 

Deze masterclass is niet geschikt voor jou als je:

❌ Je oude zelf weer wilt worden en niet geïnteresseerd bent in de KANSEN en MOGELIJKHEDEN die voor het grijpen liggen als je de overgang omarmt.

❌ Je jezelf nooit op nummer 1 zult zetten.

❌ Wilt weten hoe je de overgang kunt overslaan.

❌ In het algemeen niet bent geïnteresseerd in persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Deze 3 delige-masterclass bevatte voor mij echt een aantal eye-openers! Saron weet op een boeiende manier bewezen, maar onderbelichte kennis over te brengen over het vrouw-zijn vanaf de overgang, waarbij de nadruk ligt op wat er allemaal mogelijk is! Gevalletje van “je ziet het pas als je het weet”.

De overgang bevat genoeg verrassingen. Het is belangrijk dat je weet dat je zelf kunt sturen naar de beste versie van jezelf. En dat gaat verder dan opvliegers weg wapperen of omgaan met somberheid.

Saron vergelijkt het met een verbouwing in je hoofd, waarbij je de mogelijkheid hebt om zelf jouw perfecte inrichting te bepalen. Ze deelt dan ook haar methode om deze verbouwing succesvol te doen, en je kunt hiermee aan de slag met een prachtig werkboek.

Deze masterclass is een must als je wilt begrijpen dat de overgang méér inhoudt dan een wisselende hormoonbalans!

Mirjam Barwegen

Ik wilde meer uit het leven halen, maar zat vast in een vicieuze cirkel van klachten, waardoor dat niet lukte en dat was het meest frustrerende ever. Na het lezen over de verrassende waarheid over de overgang besloot ik deel te nemen aan deze masterclass.

Ik ging er vrij open in en vond het fijn om te merken dat alle levensgebieden aangestipt werden.

Er is een transformatie ingezet. Ik kan de beste versie van mijzelf kan worden! De mindset en tools die in de masteclass voorbij komen, pas ik al dagelijks succesvol toe..

De manier waarop Saron haar masterclass aanvliegt, activeert me om met mezelf aan de slag te gaan.

Het was voor mij een welkome verrassing dat deze 3M masterclass mij uit mijn vicieuze cirkel heeft getikt.

Niet twijfelen gewoon doen!

Sergine Lansman

Wanneer?

OP JOUW MOMENT!

Waar?

Online 😃

Je ontvangt een link die je toegang geeft tot deze masterclass zodra je je hebt aangemeld. 

JOUW TICKET 🎉:

€ 67,00

Normaal € 197,00

Je krijgt onmiddellijk toegang tot de opnamen van de 3-delige masterclass plus bijbehorend werkboek, zodat je gelijk aan de slag kunt en het beste deel van je leven NU kunt beginnen.

Wie is Saron Petronilia?

Volgens mijn professionele BIO:

Saron Petronilia ging tijdens haar overgangsjaren door een van de diepste, donkerste gaten in haar leven en kwam eruit om gelukkiger, vitaler, krachtiger en vrouwelijker te zijn dan ooit tevoren.

Heeft tienduizenden uren onderzoek, interviews, training en coaching gedaan over vrouwelijke kracht, vrouwelijk leiderschap en de ware betekenis van de menopauze.

Heeft meer dan 10 jaar ervaring met het coachen en trainen van vrouwen in hun overgangsjaren, om meer energie, daadkracht, zelfvertrouwen te krijgen en te groeien naar hun vrouwelijk leiderschap.

Heeft meer dan 40 jaar ervaring als schrijver en journalist. Ze heeft twee boeken geschreven over de overgang: Alles wat je moet weten over de overgang en Alles over werken tijdens de overgang.

Op 1 december 2022 gaf ze de TEDx Talk ‘Win-win with Corporate Menopause.’ In juli 2023 publiceerde ze de White Paper: Het geheime ingrediënt van geweldige werkgevers: inclusie van vrouwen in de overgang.

Als vrouw van vlees en bloed:

Mijn persoonlijke reis? Oudste dochter-syndroom, discriminatie omdat ik een gemengde komaf heb, onzekerheid onder een saus van strakke overlevingsstrategieën (lees:angst voor afwijzing), depressieve gevoelens en gedachten tijdens de overgang, mezelf meermalen over de kop te werken om maar succesvol te zijn (lees: goed genoeg te zijn).

Nieuwsgierig geboren, en nieuwsgierig naar ‘waarheden’ zal ik blijven tot mijn laatste snik. Vol liefde voor mijn gezinsleden (familie of bevriend) in menselijke of dierlijke vorm en DOL op lekker eten en een goed glas! Cheers.

Chat
Vragen? Stel ze hier :)
Hallo👋🏽,
Hier Saron Petronilia
Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur me een berichtje. Ik reageer z.s.m.