Je boek Alles over werken tijdens de overgang gaat op de bus zodra je hebt afgerekend en..

je hebt alleen nu

de unieke kans op maar liefst 80% besparing op mijn meest populaire workshop Happy Moodswings.

Maar eerst dit:

Gefeliciteerd met je besluit mijn boek Alles over werken tijdens de overgang te bestellen tegen verpakkings- en verzendkosten.

Voordat je de betaalknop indrukt, wil ik je graag een geweldig EENMALIG aanbod doen.

Met mijn boek haal je meer dan 100 tips, ideeën en protocollen in huis om fluitend door de overgang te gaan. Ik heb ook 20 interviews opgenomen met vrouwelijke managers over hoe zij succesvol bleven werken in deze uitdagende tijd.

Ik vertel je graag kort iets over dit knotsgekke aanbod waarmee je 80% op mijn workshop kunt besparen.

Happy Moodswings,

IN 3 STAPPEN VAN DE OVERGANGSKLACHTEN AF.

Voor als je verlangt naar het volgende:

Je overgangssymptomen de baas zijn. Vol energie aan de dag wilt beginnen. Plezier hebben in je werk en je collega’s.

Weten wie je werkelijk bent zodat je weer goede (sollicitatie-)gesprekken kunt voeren.

Dat je neerslachtigheid en onrust in je lijf verdwijnt.

Dat je invloed hebt. Gebruik wilt maken van je vrouwelijke krachtbronnen. En lef en vertrouwen in je eigen kunnen zonder nachten van wakker te liggen.

Het goede gevoel dat alles onder ‘controle’ is.

Dan is dit de workshop die je zoekt.  En je kunt nu 80% besparen!

in 3 stappen van je overgangsklachten af.

Tijdens Happy Moodswings, in 3 stappen van je overgangsklachten af, maken we samen een plan dat is afgestemd op jou. Op wie jij bent, jouw behoeftes en de resultaten die jij wilt hebben.

🌹Overwin depressieve gedachten, uitstelgedrag en concentratieproblemen, vergeetachtigheid, vermoeidheid, opvliegers, onrust, paniekaanvallen, stemmingswisselingen en wat dies meer zij.

🌹Herstel je vertrouwen in je kwaliteiten en capaciteiten.

🌹Happy Moodswings helpt je een leven wilt leiden dat zinvol is, van betekenis is voor jouzelf en jouw omgeving.

Is dat aantrekkelijk voor jou?

Ben je er klaar jezelf te herpakken en je carrière een positieve impuls te geven?

Het is tijd om weer te gaan stralen!

Deze actie is eenmalig. Je kunt hiermee 400 euro uitsparen. Normaal is de investering voor Happy Moodswings €497,— en nu dus € 97, —.

De training – die volledig online wordt gehouden zolang de covid-maatregelen dat vragen – geef ik op vrijdag 28 januari 2022 vol), vrijdag 25 februari 2022, 25 maart 2022.

Totdat ik het wel welletjes vindt eigenlijk 🙂

Je ticket blijft 3 maanden geldig.

Toevoegen

Je kunt van de aanbieding gebruik maken door te klikken op het woord ‘toevoegen’ in je bestelling.

Tot snel!

Saron Petronilia

PS: Je kunt in bijgaand bestelformulier klikken op het in rood gedrukte woord: TOEVOEGEN. Deze aanbieding krijg je nooit meer. Dus als je die 80% wilt besparen.. Ik zie je graag in de een van de workshops.

“Een workshop over de overgang met de titel ‘Happy Moodswings’? Het zou niet zwaar, en lijdzaam en traditioneel worden. Het straalde energie uit.

De workshop geeft inzicht in de symptomen, erkenning en bevestiging. Iedere vrouw haalt eruit wat ze nodig heeft. Saron maakt de overgang luchtig op een sprankelende manier. Ze leert je op een andere manier naar deze levensfase te kijken. Ze heeft me het gevoel gegeven dat ik er mag zijn als vrouw, ondanks dat ik ergens last van heb. Ze heeft me bovendien handvatten aangereikt om mezelf te herpakken.”

Karin Rondeel

“Saron heeft een gave die heel fijn is bij een gevoelig onderwerp als de overgang. Ze is een powervrouw – ik weet niet hoe ik haar anders moet omschrijven. Ze geeft ongelimiteerd en dat voel je als deelnemer in haar workshop.

Ze creëert een bewustzijn bij vrouwen over de overgang waar ik blij van word en dat ik mee naar huis heb genomen. Dat er niks mis is met deze levensfase. Dat het ook een mooie fase is. Dat er zelfs voordelen aan vastzitten en dat er nog meer voordelen aan komen. Dat het fijn is om sommige eigenschappen niet meer te hebben.

Daarnaast vond ik het prettig dat ze veel symptomen de revue laat passeren. Confronterend maar wel handig. En ze stuurt aan op zelfregie met het stappenplan. Dat waardeer ik zeer.”

Jos Kouwenhoven

Manager Reïntegratiespecialisten

“Ik vond het erg fijn dat Saron veel know how heeft over de overgang en zich aanpast aan het kennisniveau van de deelnemers.

Het gedeelte waar we een stappenplan maken, heeft me heel veel opgeleverd. Naar aanleiding daarvan heb ik diezelfde week nog een en ander op mijn werk aangekaart en zijn er dingen in gang gezet. In die zin kwam de workshop voor mij precies op tijd. Het ging toen niet zo goed met mij. Dat is veranderd, nu voel ik me veel beter”

Ilse Knook

vocalist

“Ga jezelf serieus nemen. Je gaat oogsten en dat wil je ook graag. Dat leert Saron je in de workshop. De informatie die ze geeft, is fijn. Dat de overgang naast lastige ook positieve zaken met zich meebrengt is heel erg fijn. Maar dat je echt verandert, moet luisteren naar je lijf, naar wat je nodig hebt, heeft ertoe geleid dat ik het gemaakte stappenplan heb uitgevoerd.

Ik heb de knoop doorgehakt om een dag minder te gaan werken. Nu werk ik in een duo-baan en deel ik de verantwoordelijkheid. Dat zorgt voor minder werkstress. Ik heb meer tijd voor mezelf nodig.”

Coraline Smit

locatiemanager

Chat
Vragen? Stel ze hier :)
Hallo👋🏽,
Hier Saron Petronilia
Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur me een berichtje. Ik reageer z.s.m.