IK NODIG JE UIT VOOR EEN HEILZAAM GESPREK VAN HART TOT HART!

Samen analyseren we jouw situatie, en samen brengen we in kaart wat je eraan kunt doen.

Zodat je die vervelende neerwaarts spiraal van toenemende vermoeidheid,

onzekerheid en zelfkritiek voorgoed vaarwel kunt zeggen.


Waarom met mij samenwerken?

DIT IS WAT IK GRAAG WIL DAT JE WEET OVER HET NIVEAU VAN MIJN WERK EN HOE IK ANDERS BEN DAN IEDERE ANDERE COACH DIE ER IS.

Aanbod Bedrijven Saron

NIET ELKE COACH:

 

  • heeft tienduizenden uren research, interviews, trainingen en coaching gedaan op het gebied van vrouwelijke kracht, vrouwelijk leiderschap en de evolutionaire betekenis van de overgang die ze graag met jou deelt. Je kunt samen met mij je kennis en ervaring verzilveren en doorgroeien naar zelfverzekerd vrouwelijk leiderschap.
  • is zelf door een diep dal gegaan tijdens de overgangsjaren en daaruit omhoog geklommen om gelukkiger, vitaler en succesvoller te zijn dan ooit tevoren. Ik ken jou en kan je de weg naar succes wijzen.
  • is gecertificeerd professioneel coach, healer en aura reader, en in het trotse bezit van het certificaat ‘toegepaste neurowetenschap en vrouwelijke hersen gezondheid’, en heeft meer dan 15 jaar ervaring met het coachen en trainen van vrouwen naar meer energie, daadkracht en zelfvertrouwen in hun werk. 
  • zal jouw unieke genialiteit zien en je de steun, liefde, humor en begeleiding geven die je nodig hebt om de benodigde doorbraken te krijgen, zowel mentaal, emotioneel als spiritueel, die je snel naar succesvol vrouwelijk leiderschap brengen terwijl je afscheid neemt van je kwaaltjes. Ik help jou op een diep niveau jezelf te helen.
  • heeft meer dan 25 jaar ervaring als schrijver en journalist en kan een goed verhaal op afstand ruiken – ook het jouwe – boven water tillen en jou helpen jouw unieke manier te vinden om je visie met vertrouwen en duidelijkheid met anderen te delen. 
  • kan haar authentieke waarheid spreken zonder achteraf in een hoekje te gaan liggen sidderen van angst, schuldgevoel of schaamte. Ik laat je zien hoe je je met gemak voortaan jouw onvervalste mening deelt.

Petronilia Coaching & Training   |   Saron Petronilia
Gespecialiseerd in Vrouwelijk Leiderschap, Overgang en Werk
 06-21202871
info@petronilia.nl   |   Privacyverklaring   |   Cookieverklaring