MAGISCHE MENOPAUZE MAKE-OVER

overgangscoaching
Coaching

MAGISCHE MENOPAUZE MAKE-OVER

Maak binnen 100 dagen een einde aan een uitgeput lijf en een overvol hoofd. Hervind en herpak jezelf met een gepersonaliseerd stapsgewijs programma dat de balans herstelt tussen hoofd, hart, buik en handen. Zodat je je draai weer vindt in een gelukkig werk- en privéleven.

Je krijgt:

  • Gespecialiseerde coaching om eindelijk de antwoorden te krijgen hoe je overgangssymptomen succesvol vermindert OF zelf helemaal laat verdwijnen en een definitief einde maakt aan geestelijke en lichamelijke oververmoeidheid
  • Verandert vergeetachtigheid, concentratieproblemen, humeurigheid, prikkelbaarheid en angst  in harmonie, kalmte, oprechte vreugde en ENERGIE.
  • Zult zonder calorieën tellen slanker, fitter en gelukkiger worden.
  • Stopt innerlijke stemmen die je kleiner houden dan je bent, start met vol vertrouwen op te komen voor je eigen mening en voor jouw zingeving.
  • Ontdekt en beheerst mijn beproefde methode om jouw unieke intuïtieve begeleidingssysteem te activeren waarmee je je zelfvertrouwen en zelfhelende vermogens versterkt.

 

Wat je krijgt:

  • VIP-dag:  AFTRAP MAGISCHE MENOPAUZE MAKE-OVER 

Samen bepalen we jouw doelstelling en maken we een transformatief plan op maat om je vitaliteitsdoelen te bereiken … met de snelheid van het licht! Het is tijd dat je je hart en geest opent voor grenzeloze energie, uitstraling en vitaliteit. We sluiten deze dag af met een heerlijk luxe late lunch.

  • 7 x 1 uur INTENSIEVE COACHING. 

3 LIVE bijeenkomsten in Utrecht, Oorsprongpark + 4 online-bijeenkomsten om de 2 weken.

relatieproblemen tijdens de overgang
gelukkig, slank en fit in de overgang
Op de hoogte blijven? Meld je aan!

dit veld niet invullen s.v.p.
Chat
Vragen? Stel ze hier :)
Hallo👋🏽,
Hier Saron Petronilia
Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur me een berichtje. Ik reageer z.s.m.