Vrouwelijk Leiderschap

Persoonlijke Coaching

De overgang is geen zwakte maar een kracht.

🌹 Overwin depressieve gedachten, uitstelgedrag en concentratieproblemen, en ontzenuw de oorzaak ervan.

🌹 Herwin je zelfvertrouwen dat je bent kwijtgeraakt in zware banen en de omgang met giftige mensen

🌹 Herstel je vertrouwen in je kwaliteiten en capaciteiten

🌹 Leidt een doelbewust leven dat groter is dan alleen je carrière

🌹 Wees opgewassen tegen de uitdagingen van het leven (en uitdagende mensen) met vrouwelijke gratie, plezier en gemak.

Persoonlijke Coaching

Vrouwelijk Leiderschap

Je hebt een drukke en verantwoordelijke baan. Je wilt méér terwijl je je minder voelt.

Je wilt:

 • Meer zelfvertrouwen
 • Opkomen voor de waarde die je vertegenwoordigt
 • Durven wat je voorheen vanzelfsprekend vond
 • Niet meer geplaagd worden door depressieve gedachten en gevoelens
 • Geen last meer hebben van losse eindjes
 • Staan voor wat je weet
 • Rust in je hoofd en in je lichaam
 • Invloed hebben
 • Energie

In plaats daarvan word je in beslag genomen door veranderingen.

Je hebt er moeite mee ze te accepteren.

Je bent aan het vechten om dezelfde vrouw te zijn die je was.

“Ik herken mezelf niet meer.”

“Het is net of iemand anders bezit heeft genomen van mijn lichaam.”

Herken je ook het volgende? Je:

 1.  kunt ‘s avonds niet veel meer dan op de bank hangen
 2. onderneemt nauwelijks actie om je eigen situatie radicaal te verbeteren
 3. verwaarloost relaties die belangrijk voor je zijn, zoals die met je partner, kinderen, familie of vriendinnen
 4. geeft geld uit aan voedingssupplementen, slaapmiddelen, kleding, therapeuten, schoonheidsspecialisten om je weer goed te voelen, op te peppen
 5. verspilt je kostbare tijd en energie om die pepmiddelen online te zoeken
 6. hoopt al maanden (of langer) dat er als vanzelf ‘iets verandert’ waardoor alles weer goed komt
 7. meld je ziek of hebt het gevoel dat je op een burn out afkoerst
 8. wilt solliciteren naar een lagere functie, of kleinere baan, of helemaal stoppen met betaald werken

Precies op het moment dat je je kennis en ervaring kunt en wilt verzilveren…

 

“Mijn bloeddruk is drastisch lager geworden. Zo laag dat ik geen pillen vanwege de hoge bloeddruk meer hoef te slikken. Ik heb de dingen nu op orde, rust.

“De gesprekken met mijn medewerkers zijn ook heel anders geworden. Als ik nu iets niet wil, kan ik dat op een rustige manier overbrengen, zonder de drammerige bitch-boss te zijn. Zelfs de relatie met mijn man is een stuk beter.

“Ik ben nu gewoon happy. Het overvalt me zelfs dat ik happy kan zijn met helemaal niks doen. Terwijl ik altijd bezig was. Saron is een no nonsense type. Ze gaat gewoon door! Haar energie is krachtig en ze weet waar ze het over heeft. Ze is mijn voorbeeld.” 

Susan Lam

Directeur

“Ik schrijf dit met uitzicht op een blauwe Griekse zee vanaf mijn bureau – dit is nu regelmatig een onderdeel van mijn werkomgeving. Dat ik iets wilde veranderen stond vast, toen ik naar Saron ging. Maar hoe, wat – was nog niet duidelijk.

“Gedurende het programma met verschillende oefeningen, het werd overduidelijk dat ik mijn plannen om een deel van het jaar in Griekenland te wonen zeker moest gaan uitvoeren.

“Het was heel fijn om gericht bezig te zijn met wat je ten diepste wilt. Saron vraagt door totdat je bij de kern bent, en dit helpt om de focus te leggen op wat echt belangrijk is. Ik geniet nu van de resultaten, en heb een fijne balans hervonden tussen werk enerzijds en een enorme krachtbron anderzijds.” 

Gerdien M

“Ik had last van onrust in mijn hoofd. Ik sliep moeilijker. En ik voelde me onzeker. Ik ging heel erg mijn best doen om mezelf te bewijzen. Ik had het idee dat ik onder een vergrootglas lag waardoor ik het kleine meisje werd, ja en amen zei en niet terug durfde te praten of de discussie durfde aan te gaan. In deze valkuil stap ik nu niet meer. Ik heb nu het gevoel dat ik niet wordt geleefd maar dat ik mijn eigen leven leef.

“Tegenwoordig geef ik leiding aan een projectteam. In het begin was het rommelig, ging iedereen zijn eigen gang. Op een gegeven moment begon het te kriebelen en heb ik een streep getrokken: jongens we gaan het anders doen. Achteraf vind ik het grappig dat ik het zo heb gedaan. Ben ik er ook trots op. Ik heb het toch maar voor elkaar gekregen dat het team nu lekker draait.”

Denise R.

Projectteamleider

“Saron heeft me geholpen een knoop door te hakken, het lukte me tot dan niet om dit zelf te doen.  Dit deed ze door gebruik te maken van verschillende werkvormen en technieken die mij de inzichten opleverden die ik nodig had om het besluit te nemen. Saron is open en eerlijk (ook in haar feedback naar jou), heeft humor en kan oprecht geraakt zijn door jouw emoties. Dit alles bij elkaar maakt haar een erg prettige coach.”

A.E.

“In het proces van oriëntatie op mijn loopbaan kon zij de vinger leggen en waarde toevoegen op een specifiek hiaat in mijn persoonlijke ontwikkeling en kon ik mede door haar aanpak snel flinke slagen maken. Dat bracht versnelling in mijn proces.

“Saron gaat heel praktisch te werk, ze is heel confronterend en direct, warm, krachtig en eerlijk, pakt door. Voor mij was het van belang dat ze mijn vraag serieus nam, mij als volwaardig mens zag en dat ons contact gelijkwaardig was.”

Marion Kramer

“In een heel simpele, maar uiterst doeltreffende oefening bracht ze me in contact met mijn ‘eigen wijsheid, mijn intuïtie’. En ineens was het duidelijk wat ik moest doen. Kristalhelder. En dat gaf rust.”

Nelly de Jong

Groei dóór in je vrouwelijke leiderschap tijdens de overgang

Dat is niet eens zo heel moeilijk. Je kunt op niveau blijven functioneren. Je bent niet over je top heen. Je kunt zelfs nog een tweede of derde carrière beginnen.

Je kunt werkelijk tot volle bloei komen.

Met mijn coaching programma ‘Groei dóór in je vrouwelijke leiderschap tijdens de overgang.’

Wat levert je het programma jou op:

 • Je gaat werken op basis van je diepste drijfveren.
 • Je spreekt je vrouwelijke talenten aan.
 • Je leert nieuwe strategieën om problemen waar je tegenaan loopt de baas te worden,.
 • Je hebt blijvend energie.
 • Je zelfvertrouwen groeit.
 • Je raakt bedreven in stappen zetten die jou helpen succesvol te zijn en te blijven.
 • Je scherpt je intuïtie en leert erop te vertrouwen.
 • Gedegen kennis over de transformatie die je doormaakt.
 • Checklists, templates, oefeningen, inspiratie, warmte en humor.
 • Een liefdevolle schop onder je kont.

Lijkt dat je wat? Ben je nieuwsgierig geworden over wat mijn coaching programma jou kan opleveren? Boek hieronder een inspiratiegesprek in mijn agenda!

Tijdens dat gesprek bespreken we je situatie. Ik denk graag met je mee. Samen maken we een inschatting of mijn programma jou gaat helpen door te groeien in je vrouwelijke leiderschap.

 

 

“Ik had nul energie en haalde geen voldoening meer uit mijn werk. Voor mijn gevoel zat ik al een tijdje op een dood spoor. Ik kwam niet meer vooruit.

“Saron heeft een soort derde oog en is zeer intuïtief. De coaching van haar was erg prettig. Soms ook best confronterend omdat ze het feilloos aanvoelt als je jezelf in de maling loopt te nemen. Oude patronen doorgrondt zij zeer snel.”

Emma

“Het belangrijkste is dat ze me heeft geholpen te ontwarren welke dromen, verwachtingen, normen en waarden nu echt van mezelf zijn, en welke een erfenis van anderen. En dat ik mag kiezen welke ik wil houden en welke niet.”

Caroline van der Laan

“Ik heb me voorheen zo lopen bewijzen, mezelf zo lopen opkloppen om maar iets te zijn als vrouw. Veel van wat ik deed, deed ik vanuit mannelijke energie. Dat betekende voor mij dat ik constant mezelf doelen stelde, heel materialistisch was, op geforceerde kracht werkte, redelijk hard was.

“Ik heb constant geworsteld met de vraag hoe ik flow kan bereiken en niet meer hoef te ploeteren. Jouw training sloot mooi aan op die vraag.

“Waar ik voorheen stopte en gefrustreerd was over dingen die niet lukten, blijf ik nu in de flow hangen en gaat alles meer geleidelijk. Het grappige is dat ik in de afgelopen maanden veel productiever ben geweest dan in die zes maanden ervoor.”

Brigitte Klijn - Van der Velden

“Met de hulp van Saron heb ik veel zelfinzicht gekregen. Ik voelde me benadeeld in waardering en aandacht. Ik dacht erover te gaan solliciteren naar een andere baan. Plezier in werken was ver te zoeken. Mijn baan leverde mij alleen maar stress op.

 

“Ze heeft mij geleerd hoe ik leiderschap kan nemen over mijn eigen gedachten en gedrag. Hoe ik invloed kan uitoefenen op mijn omgeving waardoor gesprekken nu veel positiever verlopen.

 

Inmiddels zit ik lekker in mijn vel. Ik heb weer plezier in mijn werk. Ik kan snel negatieve of depressieve gedachten een halt toeroepen. Ik heb veel minder last van stress.”

M.A.

“Ik heb handvatten gekregen om mijn klachten te verminderen en er weer volop voor te gaan. Ik ben gaan solliciteren bij een andere werkgever. Dank je Saron, voor je inzichten. Ik weet zeker dat ik nog een hele leuke tijd in het vooruitzicht heb.”
Mieke Beemsterboer

“Met enige regelmaat heb ik conflicten op mijn werk. Ik herken het niet van mezelf. Ik vind mijn huidige stemming ongemakkelijk. Ik wil verbetering van de huidige situatie. Samen met Saron ga ik aan het werk. Ik krijg scherpe gedachten en praktische instrumenten aangedragen. Ik bestudeer deze, worstel, voer uit en trek lering.

Waar sta ik na 8 maanden? Ik ben meer in balans. Ik heb een nieuwe baan met een cultuur die beter bij mij past. Eén scherpe gedachte van Saron koester ik in het bijzonder: ‘tijd is kostbaar’. Werkzaamheden en contacten die niets toevoegen zet ik aan de kant. Het ruimt op. Ik krijg overzicht, rust maar vooral hernieuwde energie.”

Mieke Potters

“Met een paar opmerkingen greep Saron me gelijk in mijn kern. Direct, vriendelijk, met humor en begrip. Ze vroeg of ik zo groot was van lichaam omdat ik onbewust veel groter wil zijn in mijn werk, meer verantwoordelijkheid wil dragen, meer leiding wil geven?

“Tegenwoordig zit ik heel lekker in mijn vel, tevreden over mijn (slankere) lijf en heb ik de leidinggevende functie die ik wilde.”

Tanja Westrik

“Alles werd me teveel. Ik kon niet meer slapen. Ik twijfelde er aan of ik mijn werk nog wilde doen. Privé speelde er het een en ander. Het leek alsof ik de hele wereld op mijn schouders had.

Saron is belangrijk voor me geweest. Het ís niet alleen maar overspannenheid. Er is meer aan de hand. Ze heeft haar vinger op de zere plek gelegd. Ik kon bij haar mezelf zijn. Ik had haar even nodig.”

Brigitte

Persoonlijke coaching & Training

Wat heb ik je te bieden

Doorgroeien in je Vrouwelijk Leiderschap is het doel van de overgang >>

COACHINGSPROGRAMMA: Groei door in je vrouwelijke leiderschap tijdens de uitdagende overgangstijd. Voor als je verlangt naar:

 • Meer zelfvertrouwen
 • Opkomen voor de waarde die je vertegenwoordigt
 • Durven wat je voorheen vanzelfsprekend vond
 • Niet meer geplaagd worden door depressieve gedachten en gevoelens
 • Geen last meer hebben van losse eindjes
 • Staan voor wat je weet
 • Rust in je hoofd en in je lichaam
 • Invloed hebben
 • Energie.

Happy Moodswings, eendaagse cursus hoe je fluitend door de overgang gaat en met plezier blijft werken>>

WORKSHOP: Hoe je probleemloos door de overgang gaat en de baan van je leven krijgt. Voor als je verlangt naar:

 • Meer kennis over de impact van de overgang op jouw leven
 • Hoe de overgang je werk beïnvloed
 • Je eigen kracht ervaren
 • Tools om overgangssymptomen snel de baas te zijn
 • De basis leggen voor een toekomstplan waar je hart van open spat
 • Leren knopen doorhakken
 • Inspiratie opdoen om van deze tijd de beste tijd van je leven te maken
 • Praten met vrouwen die in dezelfde situatie zitten als jij
 • Energie.