• Saron Petronilia

  In de overgang groei je van de vrouw mét veel kennis in de vrouw mét veel wijsheid. ~ Saron Petronilia

  Wat onderscheid mij van andere coaches?

  Als coach en trainer ben ik gewoon mezelf. Ik breng al mijn kwaliteiten in – zoals een kei van een intuïtie - maar ook al mijn onhebbelijkheden – zoals een hekel aan om de hete brei heen draaien. Ik sluit liefdevol aan op de belevingswereld van de coachee en ben bedreven in het stellen van ‘moeilijke’ vragen.

  Ik ben de ideale coach voor mensen die er aan toe zijn de koe bij de horens te vatten. Dat mijn coachprogramma gepaard gaat met groeistuipen, neemt de coachee graag op de koop toe. Zoek je meer iemand die sessies lang met je meeleeft en meepraat? Verwezenlijk je liever de dromen die je partner, ouders, of wie dan ook voor je hebben? Don’t call me. Ik heb maar een doel: jou achter het stuur van je eigen leven zetten. Of je me nou leuk, aardig of goed vindt, of niet.

  Wie ben ik?


  Ik ben Saron Petronilia (1961), vrouw, moeder, coach, trainer, spreker, auteur, voormalig cultuurjournalist en nog zoveel meer. Ik voel heerlijk fit en vitaal, en helemaal in flow in mijn werk.

  Flink dal


  Dat is niet altijd zo geweest. Ik ben tijdens mijn eigen overgang door een flink dal gegaan, inclusief depressies en gebrek aan zelfwaardering. Het feit dat ik veel van de overgang afwist, onder andere door het schrijven van Alles wat je moet weten over de overgang, heeft me daarvoor niet kunnen behoeden. Weten is nog anders dan kennis toepassen.

  Methode


  Mijn weg uit het dal is de basis geworden van mijn aanpak om werkende vrouwen (40-60 jaar) bij te staan die last hebben van overgangssymptomen én de greep op hun carrière willen herpakken.

  De vrouw in de overgang is als een roos in volle bloei. Niet in de knop. Niet geloken. Nee, een roos in volle bloei. ~ Saron Petronilia

  Wie is mijn ideale klant?


  Je bent naar mij op zoek als je een spiegel voorgehouden wilt krijgen door een goed opgeleide coach èn ervaringsdeskundige met veel kennis over de overgang. Je bent er aan toe om stappen te zetten, knopen door te hakken.

  Lachen


  We gaan een echte samenwerking aan. Ik doe wat ik het allerbeste kan om jou te stimuleren het beste uit jouzelf te halen. En samen maken we spannende maar haalbare plannen om jou daar te krijgen waar je wilt zijn, ondertussen vervelende overgangssymptomen wegnemend. Oh, en we gaan ook zeker lachen, want jij en ik houden van humor.

  Is dat aantrekkelijk voor jou?


  Vraag een kennismakingsgesprek aan.

  Bedrijven


  Naast particuliere coaching bied ik ook workshops, trainingen en lezingen over Overgang en Werk aan bedrijven. Bedrijven die de aandacht willen schenken aan de overgang, ondersteun ik graag met een kosteloos adviesgesprek.

  Ik heb een voorliefde voor geestverruimende middelen zoals: eeuwenoude wijsheid, nieuwe inzichten, levensechte verhalen, virtuositeit en innerlijke schoonheid.

  Saron Petronilia is te boeken via haar agent ATHENAS

  "Dankzij het toepassen van mijn eigen leefregels kom ik ‘s morgens met een grote sprong mijn bed uit om werkende vrouwen in de overgang te leren hoe ze net als ik vol energie en zelfvertrouwen kunnen blijven werken. En hoe ze van hun loopbaan het succes kunnen maken waarnaar zij verlangen".

  Oogsten


  “De overgang is bedoeld als oogsttijd én moment om je carrièreplanning naar boven bij te stellen. Meer rijpe vrouwen op topposities leidt tot een betere sfeer op de werkvloer en hogere scores op de AEX-index. Het is mijn persoonlijke overtuiging dat met meer rijpe vrouwen naast grijze heren op topposities ook een gezonde wereld binnen handbereik is."