• Saron Petronilia

  Bonus MP3 ter waarde van € 29,--

  Meer energie en zelfvertrouwen met mijn bonus MP3 ter waarde van € 29,--.

  Innerlijke wijsheid
  Ik geef vrouwelijke professionals 40+ mindset make-overs en bijbehorende strategieën zodat ze vol energie en zelfvertrouwen kunnen blijven werken. Belangrijk aspect in mijn coaching en training is jou in verbinding te brengen met je innerlijke wijsheid, je mag ook zeggen: intuïtie.

  Boek
  In mijn boek Alles wat je moet weten over de overgang heb ik oefeningen opgenomen die jou kunnen helpen je opnieuw te verbinden met je intuïtie, je innerlijke wijsheid.

  Een aantal oefeningen heb ik voor je ingesproken op de Bonus MP3.

  Innerlijke glimlach
  Neem deze oefening: Innerlijke glimlach. Die is heel erg fijn om te doen. Tegelijkertijd geeft die je meer inzicht op wat er speelt in jouw lichaam en geest.

  Vergeef jezelf
  Naast de innerlijke glimlach heb ik ook 'Vergeef jezelf' opgenomen voor jou. Oude rommel opruimen geeft energie en zelfvertrouwen. Zeker als het gaat om 'rommel' over onszelf. Rommel over hoe je moet zijn, wat je moet kunnen, hoe het hoort, wat je niet goed hebt gedaan, waar je je voor schaamt, wat je altijd nog eens rechtgezet wilt hebben, dat soort zaken.

  Omarm je lichaam, omarm je leven
  Als extraatje heb ik ook de oefening: 'Omarm je lichaam, omarm je leven' voor je opgenomen. Het is een helende oefening. En deze staat NIET in mijn boek. Normaal gesproken trakteer ik vrouwen alleen op deze oefening tijdens mijn trainingen.

  Heb je belangstelling voor deze MP3? Vul dan je naam en e-mailadres in en je krijgt 'm toegestuurd.

  Delen op: