• Saron Petronilia

  Leer de 3 geheimen om tot volle bloei te komen

  ×

  Je ontvangt regelmatig mijn updates. Je gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld. Je kunt opzeggen wanneer je wilt.

  dit veld niet invullen s.v.p.

  Tijdens de overgang groei je van de vrouw mét veel kennis in de vrouw mét veel wijsheid. ~ Saron Petronilia

  Ben je een vrouw 45+ en worstel je op je werk?

  Dan ben je echt niet de enige. Veel vrouwen 45+ lopen tegen problemen aan op hun werk die worden veroorzaakt door overgangssymptomen. Het lukt ze niet of nauwelijks om op niveau te blijven functioneren. Terwijl ze wel extra energie aan hun werk geven omdat dat heel belangrijk voor ze. Niet alleen als bron van inkomsten maar ook als manier om expressie te geven aan hun kwaliteiten, vaardigheden en kennis. Ze ervaren veel stress en kunnen daardoor helaas niet tot volledige ontplooiing komen.

  Dit hoeft niet zo te zijn!


  Er zijn wel degelijk vrouwen 45+ die floreren tijdens de overgang en energiek, symptoomvrij en vol zelfvertrouwen blijven werken. Ze weten hoe ze hun overgangssymptomen kunnen laten verminderen of laten verdwijnen. Daardoor kunnen ze hun energie blijven richten op het behalen van de resultaten die ze willen en komen ze terecht waar ze horen te zijn: op het hoogtepunt van carrière.

  Wat is hun geheim?


  Wat is hun geheim? Het kenmerk van deze vrouwen is dat ze hun persoonlijke leiderschap tijdens de overgang verder ontwikkelen en tot volle bloei komen. Ze weten wat hun allerdiepste drijfveren zijn. Ze hebben een strategie die hen helpt veel succesvoller te zijn dan de meeste andere werkende vrouwen.

  Wat is er nodig om dit te bereiken?


  Kennis over jouw symptomen, vaardigheden om die te managen en een werkend individueel stappenplan waardoor je kunt blijven groeien. En dat is precies wat ik jou persoonlijk ga leren in mijn VIP-dag.

  Meedoen aan de VIP-dag levert je het volgende op:


  ➢ Je ontdekt je allerdiepste drijfveren.
  ➢ Je leert welke 3 vaardigheden jou het beste helpen overgangssymptomen de baas te worden.
  ➢ Je leert welke mindset er nodig is om een vrouw in de overgang te zijn die vol energie en zelfvertrouwen werkt.
  ➢ Je leert hoe je een bij jou passend plan van aanpak maakt dat jou gaat helpen succesvol te zijn en te blijven.

  Daarnaast krijg je 2 bonussen:


  1. Een heerlijke lunch in een goed restaurant (op loopafstand)
  2. Checklists, templates, oefeningen en inspiratie.

  Je coach bij deze VIP-dag:


  Ben ik, Saron Petronilia. Ik heb honderden vrouwen in de overgang gecoacht en getraind. Sinds 2009 help ik ze hun symptomen de baas te zijn, en vol energie en zelfvertrouwen te blijven werken. Daarnaast schreef ik de boeken ‘Alles wat je moet weten over de overgang’ en 'Alles over werken tijdens de overgang'.

  Tarief en beschikbare data


  Ben je nieuwsgierig geworden over wat een dag exclusieve samenwerking jou kan opleveren? Dan nodig ik je van harte uit contact met me op te nemen via onderstaande button: ja graag. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor een belafspraak.

  Tijdens dat gesprek bespreken we je situatie en je vraag, en stel ik jou ook wat vragen. Daardoor kan ik samen met jou een goede inschatting maken of de VIP-Dag 3 geheimen om tot volle bloei te komen in de overgang inderdaad passend is in jouw situatie. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

  Waarom mij geloven? Dit zeggen anderen:

  “Ik schrijf deze tekst met uitzicht op een blauwe Griekse zee vanaf mijn bureau – dit is nu regelmatig een onderdeel van mijn werkomgeving. Dat ik iets wilde veranderen stond vast, toen ik naar de VIP-dag met Saron ging. Maar hoe, wat – was nog niet duidelijk."

  "Gedurende de dag met verschillende oefeningen, rake vragen – en ook ontspanning met lunch en wandeling werd overduidelijk dat ik mijn plannen om een deel van het jaar in Griekenland te wonen zeker moest gaan uitvoeren."

  "Het was heel fijn om een hele dag gericht bezig te zijn met wat je ten diepste wilt. Saron vraagt door totdat je bij de kern bent, en dit helpt om de focus te leggen op wat echt belangrijk is. Ik geniet nu van de resultaten, en heb een fijne balans hervonden tussen werk enerzijds en een enorme krachtbron anderzijds." Gerdien M.

  “Saron heeft me geholpen een knoop door te hakken, het lukte me tot dan niet om dit zelf te doen. Dit deed ze door gebruik te maken van verschillende werkvormen en technieken die mij de inzichten opleverden die ik nodig had om het besluit te nemen. Saron is open en eerlijk (ook in haar feedback naar jou), heeft humor en kan oprecht geraakt zijn door jouw emoties. Dit alles bij elkaar maakt haar een erg prettige coach”. A.E.

  Saron Petronilia: “Ik ben een expert op het gebied van Overgang en Werk. Dankzij het toepassen van mijn eigen leefregels kom ik ‘s morgens met een grote sprong mijn bed uit om werkende vrouwen in de overgang te leren hoe ze net als ik vol energie en zelfvertrouwen kunnen blijven werken. En hoe ze van hun loopbaan het succes kunnen maken waarnaar zij verlangen.”

  “De overgang is bedoeld als oogsttijd én moment om je carrièreplanning naar boven bij te stellen. Meer rijpe vrouwen op topposities leidt tot een betere sfeer op de werkvloer en hogere scores op de AEX-index. Het is mijn persoonlijke overtuiging dat met meer rijpe vrouwen naast grijze heren op topposities ook een gezonde wereld binnen handbereik is.”