• Saron Petronilia

  In de overgang groei je van de vrouw mét veel kennis in de vrouw mét veel wijsheid. ~ Saron Petronilia

  Heerlijk


  Ik voel me fit en vitaal, me heerlijk opgewassen tegen alles wat de overgang zoal met zich meebrengt en helemaal in flow in mijn werk. Eerlijk gezegd heb ik me nog niet eerder in mijn leven zo sterk en vol zelfvertrouwen (en zelfwaardering) gevoeld als tegenwoordig. Zou dat het best bewaarde geheim over de overgang zijn?

  Flink dal


  Dat is niet altijd zo geweest. Ik ben tijdens mijn eigen overgang door een flink dal gegaan, inclusief gedeprimeerde gedachten, zwabberende zelfwaardering en een gebrek aan energie. Het feit dat ik het boek “Alles wat je moet weten over de overgang” heb geschreven, heeft me daarvoor helaad niet kunnen behoeden.

  Kracht


  Op de bodem van de put heb ik de kracht van de overgang ontdekt. Het is een ongekende kracht waar je bijna niemand over hoort. De overgang heeft de potentie jou tot volle bloei te brengen.

  Methode


  Ik heb de methode ontwikkeld waarmee je je overgangssymptomen kunt bestrijden én de greep op je carrière herpakt, waardoor je zelfvertrouwen en energie groeien.

  De vrouw in de overgang is als een roos in volle bloei. Niet in de knop. Niet geloken. Nee, een roos in volle bloei. ~ Saron Petronilia

  Wie is mijn ideale klant?


  Je bent naar mij op zoek als je een spiegel voorgehouden wilt krijgen door een ervaringsdeskundige goed opgeleide coach met veel kennis over de overgang.

  Een van de mooie aspecten van de overgang is dat je onderdrukte eigenschappen herontdekt en kunt heroveren als je dat wilt. Je kunt in deze levensfase ‘heel worden’ om het maar eens soft uit te drukken. Wat zijn jouw onderdrukte eigenschappen, kwaliteiten en talenten?

  Confronterend zijn, is een van de mijne. Die eigenschap heb ik inmiddels helemaal afgestoft en verheven tot een van de krachtigste instrumenten binnen mijn coachingspraktijk. Ik word liever gewaardeerd (betaald) omdat ik bruikbare dingen zeg dan dat ik word geprezen omdat ik aardig ben.

  Voor jou?


  Mijn soms confronterende opmerkingen zijn niet voor iedereen bestemd. Ze zijn bestemd voor vrouwen die van overgangssymptomen af willen maar vooral tot volle bloei, in hun werk en daarbuiten, willen komen.

  Je komt tot volle bloei als je:

  • je allerdiepste drijfveren kent én volgt;
  • je creatieve kracht (genius) gebruikt in je werk;
  • gepersonaliseerde strategieën hebt;
  • knopen doorhakt over zaken die jou nu ongewenst stilzetten;
  • vol energie en zelfvertrouwen bent.

  Resultaat


  De vrouw (40 - 60 jaar) die daarnaar verlangt, is mijn ideale klant. Zij vindt het helemaal niet erg om een spiegel voorgehouden te krijgen. Ze wil dat zelfs. Ze wil een doorbraak.

  Lachen


  We gaan een echte samenwerking aan. Ik doe wat ik het allerbeste kan om jou te helpen en te stimuleren het beste uit jouzelf te halen. En samen maken we haalbare maar spannende plannen om jou daar te krijgen waar je wilt zijn, ondertussen vervelende overgangssymptomen wegnemend. Oh, en we gaan ook zeker lachen, want jij en ik houden van humor.

  Is dat aantrekkelijk voor jou?


  Kom met me praten.
  Dan zoeken we uit of we ook daadwerkelijk samen een goede kans van slagen hebben om jouw verlangen werkelijkheid te laten worden.

  Bedrijven


  Naast particuliere coaching biedt ik ook workshops, trainingen en lezingen over Overgang en Werk aan aan bedrijven. Bedrijven die de aandacht willen schenken aan de overgang, help ik graag verder met een kostenloos adviesgesprek.

  Saron Petronilia is te boeken via haar agent ATHENAS

  "Dankzij het toepassen van mijn eigen leefregels kom ik ‘s morgens met een grote sprong mijn bed uit om werkende vrouwen in de overgang te leren hoe ze net als ik vol energie en zelfvertrouwen kunnen blijven werken. En hoe ze van hun loopbaan het succes kunnen maken waarnaar zij verlangen."

  Carrièreplanning


  “De overgang is bedoeld als oogsttijd én moment om je carrièreplanning naar boven bij te stellen. Meer rijpe vrouwen op topposities leidt tot een betere sfeer op de werkvloer en hogere scores op de AEX-index. Het is mijn persoonlijke overtuiging dat met meer rijpe vrouwen naast grijze heren op topposities ook een gezonde wereld binnen handbereik is.” (Saron Petronilia '61)

  Delen op: