• Talkshows ontberen pittige vrouwen

  Talkshows ontberen pittige vrouwen

  Eva Jinek, talkshowhost bij KRO-NCRV roept vrouwen in de overgang op om bij haar aan tafel te komen zitten. Dat zegt ze niet met zoveel woorden maar dat bedoelt ze naar mijn mening wel.

  Teerhartig


  Jinek vindt net zoals half (vrouwelijk) Nederland dat er veel te weinig vrouwen ‘aan tafel’ zitten, Dat is haar een doorn in het feministische oog. Ze gruwt ervan dat vrouwen vanwege teerhartigheid of gebrek aan lef het af laten weten.

  Jinek roept vrouwen met een visie op actueel onderwerp dan ook zich te bemoeien met het openbare debat. Bij haar of bij Pauw of bij welke talkshow dan ook.

  Overgang


  Laten vrouwen in de overgang (en daarna) nou net de teerhartigheid en het gebrek aan lef voorbij zijn. Ze hebben daarnaast met hun enorme kennis en ervaring beslist visie. Ze zijn immers vertegenwoordigd op alle maatschappelijk relevante gebieden en niveaus. Sterker nog vrouwen 45+ hebben op zelfs een visie op voetbal (geweld).

  Super aantrekkelijk


  Het is het best bewaarde geheim dat vrouwen tijdens de overgang worden losgetrild van hun zorgvuldig zelf opgebouwde imago van slimme ambitieuze hardwerkende vrouw die toch geen kenau is en dus niks te beroerd is om een kopje thee voor je in te schenken.

  Ze zijn klaar met het keurslijf van de sexy, glimlachende, welwillende, ingetogen vrouw met een hang naar pleasen van de hele goegemeente. Ze zeggen wat ze vinden with ruthless compassion. Soms aangevuurd door een kort lontje. En dat maakt ze super aantrekkelijk voor het televisiedebat.

  Opvlieger


  Er blijven altijd vrouwen bestaan die bang zijn voor hun make-up als ze even een opvlieger hebben. Maar degenen die ongeacht hun uiterlijk hun mond open doen, leveren op een bijdrage aan het televisiedebat zoals je dat zelden ziet. Ik noem 8 voordelen.

  8 voordelen


  Ze hebben:

  Interesse


  Het enige wat voor een geweldige opwaardering van de talkshow door de aanwezigheid van deze vrouwen nodig is, is interesse van de hosts en hun redacties voor vrouwen van zekere leeftijd. Maar dat zit bij Eva wel goed. Toch?

  Saron Petronilia

  PS: Over vol zelfvertrouwen en energie blijven werken, kun je hier verder lezen.

  In deze vlog interviewt Lucinda Douglas mij over Alles over werken tijdens de overgang.
  Een boektrailer van https://www.youtube.com/playlist?Het nagesprek tussen Douglas en mij wil je misschien ook lezen?list=PLAfHeOfNpvL6DxnSvirYZggqxPJ-7EZr8'Alles over werken tijdens de overgang' is hier te bekijken.

  Delen op:

  Saron Petronilia: “Ik ben expert op het gebied van Overgang en Werk. Dankzij het toepassen van mijn eigen leefregels kom ik ‘s morgens met een grote sprong mijn bed uit om werkende vrouwen in de overgang te leren hoe ze net als ik vol energie en zelfvertrouwen kunnen blijven werken. En hoe ze van hun loopbaan het succes kunnen maken waarnaar zij verlangen".

  “De overgang is bedoeld als oogsttijd én moment om je carrièreplanning naar boven bij te stellen. Meer rijpe vrouwen op topposities leidt tot een betere sfeer op de werkvloer en hogere scores op de AEX-index. Het is mijn persoonlijke overtuiging dat met meer rijpe vrouwen naast grijze heren op topposities ook een gezonde wereld binnen handbereik is."

  ×

  Je ontvangt regelmatig mijn updates. Je gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld. Je kunt opzeggen wanneer je wilt.

  dit veld niet invullen s.v.p.